1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581544 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2212841

Sv: Silly Season 2021-2022
Madison:Lycka till Jonte och håll dig hel! Vi håller tummarna för att det ska gå bra den här gången!
--------------------------------------------------------------------------------------
Jag säger bara som så. OM det går bättre för Dahlen i NHL den här gången jämfört med förra gången han spelade där(då f.ö TIK i samma veva åkte ur SHL..), innebär det oavkortat att det kommer att dröja Väldigt MÅNGA år innan han i den bästa av världar 'eventuellt' spelar med Timrå igen.
På vilket sätt kan då en LYCKAD NHL-sejour för Jonathan Dahlen what so ever GYNNA Timrå IK ?????

Nämn EN ynka relevant aspekt på det någon... Jag är idel öra.

Enligt mitt förmenande är det, om man ser det ENDAST ur Timrås IK:s egen aspekt, Ogynnsamt för TIK om Dahlen lyckas i NHL.

Finns det någon härinne månne, som kan hitta något visionärt sätt att vända och vrida på den här problematiken som gör att Timrå som Hockeyklubb betraktat gynnas av att Dahlen drar in stora pengar i NHL??,förutsatt att han INTE är så bjudsam att han då har för avsikt att donera delar av sina intäkter till Timrå IK...
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2021-2022
HAS är Mellanmj: Men lägg ner. Dahlén har fått ett NHL-kontrakt, likt många svenska hockeyspelare före honom i hockeyhistorien. Om det gynnar Timrå eller inte är ointressant, kortsiktigt hade såklart Jontes tjänster tacksamt tagits emot här men är man såpass bra är ju det här oundvikligt.

Det var alldeles hjärtskärande vad du ömmar för vår överlevnad iom det, på dig låter det som att det är första gången i världshistorien som ett lag tappar en bra spelare till en annan klubb/liga. Vi kommer stå oss bra även utan Jonte och han kommer utmana om en NHL-plats.

Det är skillnaden mot för sist, den här gången är båda parter både förberedda och redo för ett liv var för sig efter skilsmässan. Kommer han sedan tillbaka en dag så lär det dröja ja, förmodligen en 7-8 år minst.

Fattar eg inte varför jag bemödar mig med att svara dig, du är helt uppenbart ett troll. Totalt okunnig vad gäller hockey iaf, förmodligen inte ens intresserad. Bara ute efter att provocera
Låst ämne

Sv: Silly Season 2021-2022
HAS är Mellanmj: Vem är du? Vilka håller du på? Och varför är det där ett av de dummaste inläggen jag någonsin läst?
Låst ämne

Sv: Silly Season 2021-2022
HAS är Mellanmj: Om Timrå kan visa att man fostrar spelare som lyckas bra i NHL så är ju det jävligt bra marknadsföring när vi vill värva andra unga lovande spelare.
Här ser de att de får förutsättningar att växa och lyckas och vi blir en bra språngbräda vidare i karriären. Detta kan vi då peka på om det blir huggsexa vid värvningar av unga spelar med t ex Björklöven eller Brynäs att i Timrå får du de bästa förutsättningarna för att ta dig till NHL
Låst ämne

Sv: Silly Season 2021-2022
HAS är Mellanmj: Man unnar Dahlén framgång mest av allt för det är han väl värd.
Låst ämne