1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2212843

Sv: Silly Season 2021-2022
HAS är Mellanmj: Om Timrå kan visa att man fostrar spelare som lyckas bra i NHL så är ju det jävligt bra marknadsföring när vi vill värva andra unga lovande spelare.
Här ser de att de får förutsättningar att växa och lyckas och vi blir en bra språngbräda vidare i karriären. Detta kan vi då peka på om det blir huggsexa vid värvningar av unga spelar med t ex Björklöven eller Brynäs att i Timrå får du de bästa förutsättningarna för att ta dig till NHL
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2021-2022
JanneH: Om Timrå kan visa att man fostrar spelare som lyckas bra i NHL så är ju det jävligt bra marknadsföring när vi vill värva andra unga lovande spelare.
Här ser de att de får förutsättningar att växa och lyckas och vi blir en bra språngbräda vidare i karriären
---------------------------------------------------------------------------------------
Jamen så bra då... Då får Timrå in lovande unga spelare som spelar med er som unga outvecklade juniorer till dess de ev. 'närmar sig' att blir färdigutvecklade och flygfärdiga. OM de kommer dit, drar de REDAN DÅ då vidare mot nya lukrativa utmaningar och ni får INTE skörda frukterna av deras fulla potential.
Men utvecklas de däremot INTE på det sätt som önskat blir de kvar hos er, och då uteblir även då intjäningen p.g.a att spelarna förblir 'Outvecklade frukter'..

Vad finns det egentligen, åtminstone i förlängningen, för positivt med de två ovan nämnda scenariorna ??..

De lovande juniorer som stagnerar i utvecklingen BLIR EN KOPIA av eran gamla trotjänare Jeremy Boyce-Rotevall, som var lovande som junior i TV-pucken o.s.v, men han blev ALDRIG bättre än att han håller en hyfsad hockeyallsvensk nivå...
En etablerad SHL-spelare blev, eller blir... han GARANTERAT ALDRIG!!!
Och Boyce-Rotevall lär bli kvar hos er till dess han blir 'pensionerad' som hockeyspelare...
Låst ämne