1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581412 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2213930

Sv: Silly Season 2021-2022
Sputnik: Det har varit en märklig säsong på alla sätt detta, och jag betvivlar inte att förväntningarna på Rattie var högre ställda än vad han levererade. Sen var ju Ässät ett bottenlag också, och han kom in sent i januari.

Någon garanterad succé är han nog inte på pappret, och det är väl precis därför Nubben försöker sy ihop den sociala biten också. Det finns säkert massvis av namn liknande Ratties som är inom hyfsat räckhåll för oss, men nu handlar det uppenbarligen väldigt mycket om att öka chanserna till välspenderade stålar. Zajac känner LaLeggia sen tidigare, och LaLeggia känner Rattie sen tidigare. Sen har vi då kopplingen till Anton Lander, men också till Alex Steen i Ratties fall. Det ska vara mys och trivsel från dag ett. Frågan är bara vem Hanzl ska få skeda med när höstmörkret börjat sänka sig?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2021-2022
Knylan: Sen som innan nämnts skulle det kanske inte skadat om man tänker samma med Hanzl. Att Nubben fixar tjeckisk lekkamrat som han kanske känner sen innan. Om pengar finns alltså. Vill Emil.P hem på det med så får vi fixa det längs vägen. 🙏
Låst ämne

Sv: Silly Season 2021-2022
Knylan: Ja alltså jag sågar inte Rattie på förhand heller, ville väl mest bara komma med en infallsvinkel i diskutionen om "garanterad" produktion etc.
Själv känner jag Rattie kittlar på förhand och med 2 kanadicker i laget sen innan varav LaLeggia spelat med han så kanske det underlättar att få han att trivas och prestera.

Stora frågan är väl bara vad Rattie kostar det finns några pengar kvar efter att han signats, eller om det "bara" går att skaka fram vid en eventuell värvning av Emil.P typ?
Låst ämne

Sv: Silly Season 2021-2022
Knylan: nu ställer jag bara en fråga rakt ut utan att lägga några värderingar i den men får vi mer valuta för pengarna på en tjeckpolare till Hanzl istället för Emil P? Om vi inte har råd med båda alltså. Eller har Emil P för stort symbolvärde för att vi ska kunna missa en sån chans? Skulle vara intressant att vara en fluga på väggen i Nubbens kontor nu...
Låst ämne

Sv: Silly Season 2021-2022
Knylan: Du e förjävlig o hitta huvve på spiken ja tror absolut på de du säger!! Men lekkamrat te hanzl måste bli en tjeck då kommer vi bli giftigare än en australisk taipan! O den dör man av på två sek!!!!😁😁😁
Låst ämne