1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581401 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2214627

Sv: Silly Season 2021-2022
Tycho: jo men i just madsen, han hade stora skadebekymmer ifjol, när han väl spelade hade han inget jättedriv direkt, kände inte alls igen han från säsongen innan. Sen är karln 33(?), o folk pratar kultur o så vidare, madsen har spelat i Timrå 3 år, det är inte direkt så att han definieras som en kulturbärare då, han har ju för övrigt spelat 2 i KHK o ännu fler i Modo om jag inte missminner mig.

Nej jag tycker att han hade för många matcher i år där han gled på halvfart, hade han gjort liknande säsong som för 2 år sen hade jag kanske tänkt lite annorlunda, men när han kommer från denna säsong, samtidigt som han är 33 år, han kommer ju inte direkt göra en bättre säsong då åldern oftast tar ut sin rätt.

Tycker exakt lika om Blomqvist tyvärr, men i det fallet var det inte en förlängning utan han skrev 2 års kontrakt ifjol, han lämnar förmodligen efter nästa säsong.
Snackar vi kultur o 4e lina spelare, tycker jag t.ex Lindholm hade varit en vettigare förlängning än just Madsen, har Lindholm nånsin spelat på halvfart? Knappast.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2021-2022
palleparling: Något stod inte rätt till med Madsen i perioder under den gångna säsongen.
Sett till tidigare år så är väl halvfart det ordet man minst förknippar med honom. Har alltid respekterat honom för hans oerhörda jobb. Ingen, och då menar jag verkligen ingen, har varit lika lojal i backcheckingen som han.
Fullt frisk förtjänar sin plats i truppen. Det är min åsikt.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2021-2022
: fanns en pandemi denna säsong, en pandemi Madsen kan ha blivit smittad i. Host host Bristedt.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2021-2022
palleparling: Jag kan hålla med det du skriver. Sen är det frågan vilka andra alternativ man hade till samma kostnad.
När jag suttit och tittat på uppställningar har jag också svårt att få in Madsen på 4 kedjor men risken man tar med att förlänga honom är ju i princip obefintlig.
Fungerar det inte är jag övertygad om att man kan bryta med Madsen utan någon större kostnad. Frågan är vad man hade fått istället för motsvarande kostnad?
Jag tycker Johan Lindholm är en för begränsad hockeyspelare just nu för att ta motsvarande roll. Sen kan jag tycka att Johan förtjänar att testa sig högre upp i hierarkin i ett hockeyallsvenskt lag.
Låst ämne