1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581771 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2226246

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-09-11
thorwald: Fast storstädning var väl bara förnamnet i Modo? Tror man måste ha lite kontunitet ändå.

Nej jag tror inte det saknas mer än att faktiskt rätta och tighta till press och styrsspelet så det synkar bättre. Sen in med 2 spetsforwards/center och låna/bryt med Olofsson och nån breddforward.

Splitta Zajac och LaLeggia så de har en varsin stabil back med sig, så har vi minst 2 riktigt bra backpar så kan vi hota mer offensivt.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-09-11
Sputnik: Kontinuitet är när alla drar åt samma håll. Håller inte att ha spelare som spelar på alibi en hel säsong, typ som med Olofsson förra säsongen. Nu ska vi inte dra för stora växlar än såhär tidigt, men jag hoppas inställningen visas där. Det stör mig lite när t.ex Tim Erixon säger att han i princip bara väntar på att säsongen kommer igång, medans en som Linus Omark i Luleå som kommer från NL/KHL tycker de har tränat på bra och fått bra förberedelse och att det varit roligt att spela försäsong. Att spela i SHL kommer inte vara något självspelande piano. Men håller med att det inte är helt fel att stuva om lite i formationerna. Jag kan tycka man borde sätta Lodin i någon annan formation. Lööke hamnar helt i skymundan när Lodin får pucken och kör sin grej. Två spelare som gillar hålla puck, där Lodin gillar finta och vara fysisk och Lööke kör på speed. Lööke tror jag skulle passa med någon liknande spelartyp som han själv.

En som överraskat på mig i positiv bemärkelse är Per Svensson, tycker han är trygg med pucken defensivt och offensivt så tar han bra beslut när han skickar puckar på mål. Han är kanske inte den rörligaste eller snabbaste backen, men spelsinne har han massor utav. Jag visste att han hade bra spel i sig från förra säsongen i HA, men tänkte kanske han skulle tappa fokus lite mot snabbare motstånd.
Låst ämne

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-09-11
Sputnik: Sen vill man ju lyfta Hartmann till exempel. Känns som han skulle kunna byta plats med Lööke och bli ett komplement som bulldoozer tillsammans med Lundin och Lodin.
Låst ämne