1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581403 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2226258

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-09-11
Sputnik: Kontinuitet är när alla drar åt samma håll. Håller inte att ha spelare som spelar på alibi en hel säsong, typ som med Olofsson förra säsongen. Nu ska vi inte dra för stora växlar än såhär tidigt, men jag hoppas inställningen visas där. Det stör mig lite när t.ex Tim Erixon säger att han i princip bara väntar på att säsongen kommer igång, medans en som Linus Omark i Luleå som kommer från NL/KHL tycker de har tränat på bra och fått bra förberedelse och att det varit roligt att spela försäsong. Att spela i SHL kommer inte vara något självspelande piano. Men håller med att det inte är helt fel att stuva om lite i formationerna. Jag kan tycka man borde sätta Lodin i någon annan formation. Lööke hamnar helt i skymundan när Lodin får pucken och kör sin grej. Två spelare som gillar hålla puck, där Lodin gillar finta och vara fysisk och Lööke kör på speed. Lööke tror jag skulle passa med någon liknande spelartyp som han själv.

En som överraskat på mig i positiv bemärkelse är Per Svensson, tycker han är trygg med pucken defensivt och offensivt så tar han bra beslut när han skickar puckar på mål. Han är kanske inte den rörligaste eller snabbaste backen, men spelsinne har han massor utav. Jag visste att han hade bra spel i sig från förra säsongen i HA, men tänkte kanske han skulle tappa fokus lite mot snabbare motstånd.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-09-11
thorwald: Största problemet för oss är backsidan ,för tröga backar skapar oftast ett passivt försvarsspel rädda för att bli från åkta i mittzonen ,då faller man hellre o vi får ett för långt lag,därför obegripligt att vi inte spelade westerlund från start ,han visade under sina 7 minuter att han i dags läget är vår 3 e backpara gärna ihop han med svensson så har vi ett klockrent backpar
Låst ämne

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-09-11
thorwald: mm typ Hartmann…

Lööke har en hyfsad teknik och ett bra och snabbt skott om han får vettiga pass. Han kan även vara ganska bra på att ”pilla” lös puckar i sargdueller.

Jag kan hålla med om att Lodin kanske inte är den optimala länken där…

Lodin med Liljekonvaljen kanske? Få in lite fart och en som kan hålla puck i anfallszonen bättre?

Jag hoppas fan innerligt att Hanzl har något mer att visa upp än vad han gjort än så länge…

Snacka om blek tjeck!

Växlar inte han upp hoppas jag att man kan hitta en lösning åt honom i en annan liga…

På den positionen han har förväntar jag mig mer.

Där sved det duktigt med Landers bankomatuttag i Schweiz ist för krig med Timrå…
Låst ämne

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-09-11
thorwald: Fram med Lill-Kentas "Sätta grunder - ödmjuk inställning inför match". Högläsning i bussen av Fred-Ante. Läxförhör vid ankomst till Gavlerinken!

Jäklar i min låda vad jag skulle njutit av en 2-1 förlust idag. En hyggligt jämn batalj där Oskar lite orättvist vinner på ett felaktigt PP men känslan är att vi håller på att få ihop l a g e t. Hur svårt kan det va?

Bryt ihop och kom igen.
Låst ämne