1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581618 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2226289

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-09-11
Nog för att jag var missnöjd med gårdagen. Men att så många efter EN match vill skrota halva laget och tränarna är totalt sanslöst. Ok det här är ett forum med medelålders gubbar utan impulskontroll. Det visste jag redan. Men att reagera på detta sätt efter EN match och några träningsmatcher är totalt utanför gränsen. Om det ser lika oorganiserat ut efter tio matcher så ska jag ge er rätt. Men efter EN match….
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-09-11
FH - avdammad: Nubben vill hellre spela i HA. Timrå har aldrig haft några fungerande tränare. Timrå har aldrig haft några backar. Titta på Brynäs som lyckades lösa alla sina problem på typ tre dagar. Laget som torskade mot Timrå IK samlade sina styrkor och vann över det där Göteborgslaget. Det skulle aldrig kunna hända i Timrå. Det fattar väl vilken jävla idiot som helst? Varför vänta? Avgå alla! Vi är klokare än att ha lite jävla tålamod. Lägg ner allt jävla positivt myspys. Jag vill ha mitt jävla mörker ifred och spöregn riktigt kallt och mörksvart! För att travestera det som var det tidigare gnällbältets högborg (Örebro) vavvoreplik:
- Det går aldrig.
Låst ämne

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-09-11
FH - avdammad: du har rätt, vi väntar till match 10 är spelad. Risken är att vi kommer kamma noll dom 10 matcherna. Jag trodde tidigare att Ante skulle kunna sätta ett någorlunda försvars spel till premiären. Någorlunda!! Men det såg sämre ut en tidigare. Skärrad av debuten kanske? Men nää, det var på tok för virrigt. Passningsspelet är dåligt..har dom kört tempoövningar på träningen? Jag får ge Olle rätt, vi skulle mött enbart shl motstånd på försäsongen. Nu vart vi tagna på sängen av ett bonnlag som vi ska vara före i tabellen. Helt överkörda två första perioderna..
Låst ämne

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-09-11
FH - avdammad: har nu sett matchen igen,och måste ge freddan rätt i sin analys. Nu återstår att se om dom kommer tillrätta med problemen!
Låst ämne

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-09-11
FH - avdammad: Närå nog är frågorna många, det har dom varit sen Nubben var färdig med bygget. Men jag vill ändå också låta spelare och ledare få köra på en 10-15 omgångar innan man kan dra slutsatsen helt. Hoppas dock att det är betyflig bättring redan på torsdag mot Brynäs, för igår fick man skämmas som Timråit ärligt talat.
Låst ämne