1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

534375 inlägg · 6213 ämnen

Inlägg #2226521

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-09-11
Bragd-Birger: Mitt lag finnen i mål 1 a sajje o lalle hanzl,rattie,lodin 2a svensson,westerlund lööke ,lundin,johansson 3e erixon , caisson (strömberg) hartman,liljevall walli 4 e bohm andersson,madsen,boyce
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-09-11
Tycker det var lite trist att Freddan inte ställde finnen i mål i premiären, utan valde det som antagligen var mest osexigt på förhand helt enkelt. Det spelade egentligen inte mig någon roll vem som stod men valet av Johansson kändes så typiskt Freddan på något vis, så jag blev inte ett dugg förvånad. Det jag däremot ogillade är att tendenserna att det är så förutsägbart. Det spelade liksom ingen roll hur finnen har presterat på försäsongen, Freddan hade antagligen bestämt redan innan försäsongen att Johansson skulle stå i premiären. Det är känslan jag får i alla fall.

Man måste våga för att vinna - det jag undrar är om Freddan någonsin vågar? Många val känns extremt förutsägbara, som att det inte existerar någon fingertoppskänsla överhuvudtaget.

Självklart finns det för och nackdelar med detta, men jag börjar tvivla på att de som presterat bäst också får den istid de förtjänar. Detta blev vårt fall senaste sejouren, med det tydligaste exemplet på den envisa tilltron på Svedberg som uppvisades då. Där och då kändes det som att ALLA kunde se att Brattström hade bättre prestationer än Svedberg utom Freddan själv, om man ska se till laguttagningarna.

Nu lär förmodligen finnen få chansen nästa match i mål ändå, men det baserar jag på Freddans förutsägbarhet snarare än tron på att motivationen skulle vara att finnen har presterat bättre.

Ett annat exempel i mitt tycke är angående att Johansson hamnar utanför laget, men Olofsson får istid? Tycker på riktigt någon här inne att Olofsson har presterat bättre än Johansson på isen under försäsongen? Motivation slår klass, och där tycker jag på riktigt Johansson uppvisar både mer motivation och mer klass än Olofsson, men likväl vågar Freddan inte göra valet att bänka Olofsson till förmån för Johansson.

Varför?
+6
Låst ämne