1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

534374 inlägg · 6213 ämnen

Inlägg #2226543

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-09-11
Heisenberg: Förstår hur du tänker vad gäller Olofsson/Johansson, men hade OJ varit så pass bra under försäsongen att det varit svårt att plocka bort honom så hade han självklart spelat. Och då inte bara just att han skulle spela istället för just 38, är man tillräckligt bra så spelar man.

Tror jag förstår hur man tänker, är saker och ting inte solklara så är det nog bra att ge mer "etablerade" spelare chansen först, kan bli rätt rörigt i truppen annars.

Man kan ha åsikter om laguttagningar hit och dit, tror att just dom bitarna är lite mera komplexa än man kanske förstår alla gånger.
+4
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-09-11
NDR: Absolut, detta är min personliga åsikt om uttagningarna och man får inte alltid som man vill. Men jag baserar delvis denna åsikt på att dom själva sagt att de bästa ska spela, oavsett namn på tröjan osv, att det finns en konkurrenssituation. Det ifrågasätter jag om det verkligen stämmer. Jag kan i ärlighetens namn inte förstå varför Rajan inte fick starta senast, om man ska gå efter vad man själva uttalat om konkurrenssituationen där de bästa ska spela. Rajan var bättre på försäsongen, då borde han utifrån detta även fått förtroendet i premiären. Men jag antar att Freddan ofta väljer det han känner sig bekvämast med, vilket jag ifrågasätter starkt om det är så men det är ett intryck jag fått genom alla år med honom. Bland annat i exemplen jag nämnde i förra inlägget.

Och om kriteriet är att prestera tillräckligt bra för att inte kunna plockas bort - så fattar jag ännu mindre vad exempelvis Olofsson gör på isen.
Låst ämne