1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

534374 inlägg · 6213 ämnen

Inlägg #2226553

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-09-11
Olle: Runnit lite vatten sen du svarade, Sorry. Jag menar inte att det inte finns de som inte kan förklara vad grundspelet är, jag menar dock att många inte kan det.

”Rejäla pass på bladet” tror jag t.ex. ingår i de flesta lags tankar kring vad man vill få till men det är väl knappast någon som i så fall inte försöker med detta? En sådan sak kan man ju tycka att spelare på SHL-nivå ska behärska, det är ju t.ex. inte en tränarfråga.

Att däremot Timrås trea var så högt att oskars kunde vända spel mot endast två backar, ja, det är väl mer av ett problem i så fall.
+1
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-09-11
Hassan: ”rejäla pass på bladet” är en klyscha som gubbar som mig drar upp när man är sur på prestationen på isen men jag tycker det är en produkt av att man inte är redo. Man är inte van tempot i SHL, man kan inte justera sin egen kapacitet till motståndarens prestation osv. Det är supporterns motsvarighet till tränarens ”vi måste vara snabbare i tanken”-förklaringen. Det kanske är dags att förpassa försäsongen till historieböckerna men jag tycker det var bedrövligt hur man kunde följa andra lags försäsong och se vilka kliv dom tog medan vi stod helt stilla och när det blev på riktigt hade vi fortfarande inte förbättrat mycket i spelet. Jag tror det kan bli dyrt.
+4
Låst ämne