1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

533123 inlägg · 6213 ämnen

Inlägg #2226583

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-09-11
Olle: Väl talat! Vi har pissat bort försäsongen men nu lägger vi den till handlingarna och ber till gudarna att vi inte pissar bort SHL platsen också. Vi kanske inte ens behåller den om vi spelar upp till vår nivå men vi som nykomling har fan inte råd att underprestera. Som nykomling måste man jobba hårdare och vara smartare. "Vara smartare" är kanske lättare sagt än gjort men nog faan tror jag detta lag kan jobba ner motståndet i bra många matcher... OM de vill.
+4
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-09-11
Hade också gärna sett Oliver i laget, men med tanke på att vi står här med 15 seniorforwards så kan jag ändå förstå om man i säsongsinledningen låter de 15 spela bort sig själva från ett par platser för att på så vis kunna bryta/låna ut med någon/några. Samtidigt som man matar Oliver, som man måste komma ihåg är väldigt färsk och knappt spelat J20-hockey ens, med istid i just J20. Tre matcher på tre dagar med mycket istid (vilket jag förutsätter att han hade) tror jag ger honom mer i det långa loppet än vad åtta minuter mot IKO gjort, även om det är det tråkigare alternativet.

Senast vi tog upp en från J20 som inledde med kalas var ju Nielsen, och utan jämförelser i övrigt, så ser vi ju hur det gått för honom. Han färgade inte i HA i något av lagen och var ändå rutinerad på juniornivå med två säsonger som ordinarie i J20.

Skynda långsamt är oerhört tråkigt för oss på sidan, men i det här fallet tror jag ändå att lite is i magen är bra. Oliver kommer få sina chanser i SHL.
+16
Låst ämne