1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581137 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2227411

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2021-09-16
Olle: Han har ju tränat på det här ett par säsonger. Bombas med skott och vara "den" det hänger på. I stort sett. Han var grym. Är det här hans normalnivå är den jävligt hög.

Ratties mål är ruggigt snyggt. Ett sånt där mål som motståndarna gör men aldrig Timrå.

Mycket som var bra. Häftigt ändå (tack Freddants?) att laget lyckas ställa om efter första matchen och göra allt i princip bättre.

Nu gäller det på något sätt att hålla den här nivån. Inte tro att man är bäst i världen och tumma på grejer. Det här är, nästan, minimum vad som kommer att krävas varje game day. Gäller att man inte tummar på nått.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2021-09-16
Kerstin_k: tror du sätter huvudet på spiken där, det här måste vara vårt golv, inte taket. Vi möter ett Brynäs som får stora problem att spela sig ur egen zon när dom möter hög press, det bäddade för 0-2 och gav oss momentum i nästan hela matchen. Tar vi nästa match mot Växjö så tror jag att ett absolut drömscenario är att få med sig 2-0 med samma spel. Sista tredjedelen av matchen måste vi sen spela av bättre än vad vi gjorde ikväll för att ta poäng.

LaLeggia och Rattie är klasspelare. Visst, den förstnämnde slår en riktig indianare men förutom det tillför han extremt mycket. Tror man får räkna med att det blir lite impulsivt från den typen av spelare ibland. Men som jag var inne på tidigare, spelet utan puck ikväll är magiskt. Både offensivt och defensivt är det grymt bra ända fram till halvvägs in i tredje. Angående Rajan tyckte jag han såg extravagant ut på försäsongen, han släppte returer och kastade sig fram och tillbaka. Ikväll var han en vägg och bara mänsklig på 2-4 egentligen. Han är ju t.o.m. nära att ta 1-3-pucken.
Låst ämne