1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581702 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2227909

Sv: Apropå nånting...
snushane: Tre.
-15, -18, -21.
De två sistnämnda sammanföll med våra avancemang. Hyfsade hockeyår för en Timrå-supporter och Växjöbo.

Jag är ju inte helt objektiv i detta, men jag tycker Lakers får lite oförtjänt mycket skit på vissa ställen. Klubben har långtifrån varit laget med högsta spelarbudget men ändå lyckats vara med i toppen nästan varje år.

Duktigt folk i alla led skulle jag säga är den stora anledningen till Lakers resa, snarare än ekonomiska supermuskler. Och landets bäste tränare, utan tvekan.
Jag skulle hoppa jämfota av glädje om Hallam kom till oss.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
RunarUp: kan bara hålla med. Duktiga människor runt föreningen, proffsiga..där har många klubbar att ta lärdom av. Jämför med Leksand som hade en överlägsen budget och ändå misslyckats så många år. Fel folk på fel plats..Nu har vi i Timrå en genuint duktig klubbdirektör och det ser hoppfullt ut även för oss. Kan vi bara få hänga kvar 2-3 år så kan nog Timrå oxå vara framme och hugga på gulle. Den kapaciten finns i bygden.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
RunarUp: Håller med dig. Duktigt folk på alla platser i organisationen och en tränare av klass betyder mer än ekonomiska supermuskler. Växjö har lyckats med att göra bra värvningar och bygga upp en vinnarkultur.

Dessutom har man utvecklat Vida Arena till en attraktiv mötesplats för staden och det har blivit en stor succé. Sam Hallam är Sveriges bäste tränare och 3 Sm guld på 10 år talar sitt tydliga språk.

Så istället för att klaga på Växjö Lakers för att vara ett köpelag utan egna talanger så kan vi väl istället jämföra oss med dem på ovannämnda punkter och se om, vi kan bli lika framgångsrika.

Med vår hockeykultur och en bra ungdomsverksamhet mm har vi bra förutsättningar.

Nu hoppas jag vi tar poäng idag mot svenska mästarna !
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
RunarUp: Tror nog det späddes på lite extra i affekt när Lakers Snubben kom in och trigga igång här. 😅
Kommentera