1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581068 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2231739

Sv: Apropå nånting...
Matsg: Sen får man inte heller glömma att bara för att vi släpper på restriktionerna så är Covid inte över helt. Det finns fortfarande dom som vill vara försiktiga(kanske inte har vaccinerat sig) och det får man respektera helt enkelt.

Sen har Timråpubliken genom åren köpt rätt mycket biljetter på plats, så det brukar trilla in några hundra till dom sista timmarna.

Men jag håller med om att marknadsföringen inte alls är bra, där behöver vi steppa upp, och det rejält.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Otto1: Tycker marknadsföringen är sisådär. Man delar ut lite gratisbiljetter på torget och syns på sociala medier till viss mån. Det största problemet är att det känns som marknadsföringen handlar mer om att "tvinga" folk till arenan, än att locka dem dit genom att framhäva en underhållande produkt.

"Kom igen, nu fyller vi arenan!" "Ditt stöd gör skillnad" "visst passerar vi 4000 sålda efter lunch?!"

Detta blir bara en hets och är i mitt tycke kontraproduktiv marknadsföring. Mitt stöd gör skillnad? Jaha, men vad får JAG som konsument ut av det? Passera 4000 efter lunch? Är det viktigare än att marknadsföra en produkt som lockar?

Det viktigaste verkar vara att fylla arenan. Är budskapet att man ska gå på hockey för att arenan är full eller för hockeyn som spelas?

Nej, jag förstår budskapet men jag tycker prioriteringen är fel. Syftet med marknadsföringen verkar vara mer inriktad i att ge folk skuldkänslor över potentiellt missat nöje och att man ska vara med och bidra via biljettköp, än att marknadsföra produkten (hockeyn).
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Otto1: inte heller glömma att Malmö sålde ut hela arenan på drygt 12000 pers, tack vare billiga biljetter och bygga upp hypen framöver. Biljetterna var slut för ett par dar sen redan. Det där med att folk år så restriktiva med Coronan är jag lite tveksam till trots allt.
Kommentera