1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581782 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2235871

Sv: Apropå nånting...
RTS: Vi behöver mer klass i centerspelet alldeles för tunna där.Sen helt klart två spetsforward in i laget annars blir det jobbigt det här..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Måste värvas in 3 Forwards en back även fast Strömberg kommer tillbaka. När såna skit spelare som Boyce Olofsson Andersson Liljegren får spela klart som fan man blir sist Sen tror jag inte Freddan o Ante klarar den här nivån varför får de inte in i skallen på att de ska smälla på mera fysiskt spel mm. Är ju som rädda kycklingar på isen. Försvarsspelet korp nivå. Men Nubben lär hålla inavlen i ryggen tills de åker ur
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Långben: Hehe jo jag känner mig som surgubbe här men sa det ända från början. Naivt att gå in med Lundin som en andrecenter på förhand. Jag trodde ärligt talat Nubben hade mer på g när han tidigt sa Play in. Trodde det skulle in i allafall en bra center och forward till på detta bygge.
Sen blev det givetvis ridå när både Lander och Dahlén försvann från ens förhoppningar. Hanzl skulle varit Andrecenter ärligt talat, sen skulle Lundin fått växa in i en 3:e center roll.

Som jag sagt, Dahléns betydelse går inte att frångå, Freddan har än så länge heller inte bevisat att han har en spelide som funkar utan en överlägsen Dahlén i laget.
Kommentera