1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581722 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2235895

Sv: Apropå nånting...
Långben: Hehe jo jag känner mig som surgubbe här men sa det ända från början. Naivt att gå in med Lundin som en andrecenter på förhand. Jag trodde ärligt talat Nubben hade mer på g när han tidigt sa Play in. Trodde det skulle in i allafall en bra center och forward till på detta bygge.
Sen blev det givetvis ridå när både Lander och Dahlén försvann från ens förhoppningar. Hanzl skulle varit Andrecenter ärligt talat, sen skulle Lundin fått växa in i en 3:e center roll.

Som jag sagt, Dahléns betydelse går inte att frångå, Freddan har än så länge heller inte bevisat att han har en spelide som funkar utan en överlägsen Dahlén i laget.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: undra om man inte ska försöka göra något drastiskt den här gången? Vi har startat klart sämre än förra sejouren i SHL men man ser samma mönster. Laget spelar inte för varandra, man sover bort matcherna. Vi kommer cementera oss i botten snabbt med sånt här spel.

Sparka Freddan. Sparka ante Karlsson. Ut med Lööke (lån eller sätt han på läktaren). Sparka/lös ut Bohm. Värva en back och en offensiv forward. Dra åt kopplet på Lodin, hans lallande med pucken i offensiven samtidigt som han skiter fullständigt i defensiven håller inte.

Tycker inte nubben kan lastas för att vi börjar serien med ett sånt dåligt material, han hade inte lång tid på sig att värva. Men nu när vi är igång så är det dags att börja fasa ut dom spelarna som uppenbarligen inte håller måttet. Ut och tigg hos sponsorer eller vad som helst, vi måste ersätta spelare omgående. Tåget går.
Kommentera