1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581150 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2235932

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: undra om man inte ska försöka göra något drastiskt den här gången? Vi har startat klart sämre än förra sejouren i SHL men man ser samma mönster. Laget spelar inte för varandra, man sover bort matcherna. Vi kommer cementera oss i botten snabbt med sånt här spel.

Sparka Freddan. Sparka ante Karlsson. Ut med Lööke (lån eller sätt han på läktaren). Sparka/lös ut Bohm. Värva en back och en offensiv forward. Dra åt kopplet på Lodin, hans lallande med pucken i offensiven samtidigt som han skiter fullständigt i defensiven håller inte.

Tycker inte nubben kan lastas för att vi börjar serien med ett sånt dåligt material, han hade inte lång tid på sig att värva. Men nu när vi är igång så är det dags att börja fasa ut dom spelarna som uppenbarligen inte håller måttet. Ut och tigg hos sponsorer eller vad som helst, vi måste ersätta spelare omgående. Tåget går.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Olle: Vi vann över Luleå hemma. Det var inte bara tur. Vi kan om vi får ihop det och har alla tillgängliga. Vilket verkar vara sällan tyvärr
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle: Jag vet inte, Ante har ju ändå bevisat att han kunde sätta försvaret i Färjestad när han var där, plus förra säsongen med få insläppta mål
Freddan däremot tycker jag visar mer och mer att han inte har de taktiska egenskaperna som man behöver för nästa Nivå i SHL.

Skulle inte säga nej till en ny röst som kommer in och Ante får nöja sig med en andretränarroll. Frågan är bara hur det är upplagt nu med 2 uttalade förstatränare, just nu ser det skapligt det skapligt rörigt ut på alla delar av isen.

In med en ny röst som inte är polare med typ hela laget och vågar ställa lite krav, men också ser spelarna med andra ögon och kan hitta nycklar att få ut mer av detta lag.
Det plus nya spelare in..
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle: nu ser Freddan lite småsur ut hörni...
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle: Undra om målsättningen play-in fortfarande gäller?
Kommentera