1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580937 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2236468

Sv: Apropå nånting...
kulltorp: klyftan mellan HA och SHL ökades ytterligare med coviden. Lagen i SHL kunde i lugn och ro börja planera för 20/21..Oskar och kanske inte Leksand heller hade hållit den här nivån dom gör utan coviden. Plus att dom fick in 40 millar på kontot. Känns som vi är i en divison lägre. Jag hoppas vid Gud att Djurgården åker ur SHL några år..så kanske det kommer se annorlunda ut i fördelningen och förhoppningsvis en utökning av ligan. Folk vill ha underhållning..fler derbyn..folkfester..! Så jävla tråkigt att bara 1 lag byts ut varje år. Det oxå ökar glappet mellan HA och SHL. Hur fan tänker dom på hockey förbundet? Åker vi ur i år så kommer vi stanna där i många år är jag rädd. Förr eller senare kommer dom utöka ligan, det är ett måste.! Det finns publik och intresse ute i landet. Såå, nu har lill-Harald sagt sitt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
snushane: man kan ochså diskurera fundera på deta med att shl lagen kan plocka spelare från ha lite hur som helst. vissa spelare lämnar innan dom äns har spelat en match. idag utbildar ha spelare till shl utan och få betalt för det. det spelar betydligt fler juniorer i ha än shl. skulle med vilja begränsa utlänska spelare som man hade förut.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
snushane: instämmer cmore pengarna borde fördelas 50% till shl 25% till ha och resterande 25% borde div1 och damerna få dela på. att det är så enorm skillnad som idag gynnar inte svensk hockey.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
snushane: Det har alltid varit svårt att etablera sig så det är ingenting nytt för i år och att klyftan har blivit större köper jag inte heller.

Det enda som enligt mig borde ändras är att fallskärmen som nykomlingen ska betala delas lika på alla SHL klubbar.
Kommentera