1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

537673 inlägg · 6214 ämnen

Inlägg #2238433

Sv: Örebro HK - Timrå IK 2021-10-14
Freddan sitter nog säkrast av "krislagens" tränare. Jag är inte beredd att ställa mig i någon avgångskör. Jag tror inte han har tappat spelarnas förtroende (än) och även om botteninsaterna präntat sig fast på näthinnan så har det ju sett riktigt bra ut stundtals också. Det har väl aldrig hymlats med att det här laget kommer få slita för sina poäng, de segrar vi tar den här säsongen kommer i mångt och mycket vara uddamåls och efter stor arbetsinsats av hela laget. Den arbetsinsatsen lyste definitivt med sin frånvaro igår hos de flesta. Imorn blir det tre poäng! Det blir en lång säsong om man ska börja lida redan nu :)

Förövrigt så hoppas jag som många andra att Rajjan får stå lite matcher i rad nu och känna något slags förstamålis-förtroende, han har visat mer tendenser att kunna vara tungan på vågen än JJ hittills och det måste utnyttjas.
+2
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Örebro HK - Timrå IK 2021-10-14
ionloo: svårt att veta med säkerhet vad enskilda individer tycker om tränaren men vad är det egentligen som talar för att Freddan klarar av uppdraget? Visst, han har tagit upp Timrå i SHL två gånger (eller om Dahlén gjorde det) och det ska han ha cred för men just nu går han i redan upptrampade fotspår. Han har ett facit i SHL sedan tidigare och det är inte smickrande.

För en bonnsupporter ser det dessutom ut som att han gör ungefär samma misstag som sist, han verkar inte vara speciellt flexibel med formationerna, han kör vidare på saker som bevisligen inte funkar (Schweizerosten i målet sist vi var i SHL och Zajac/LaLeggia nu).

Det hade varit enklare att ha tålamod om han åtminstone kastade om i backparen, spelade rajan när han är het istället för att ställa JJ i målet osv. Är det en fråga om att inte vilja stöta sig med spelare/ledning?
+9
Låst ämne