*/ ?>
1150x200-e2WhHkUw.jpg

Inlägg #2238420

Sv: Örebro HK - Timrå IK 2021-10-14
Perreman: Hoppas verkligen att Freddan känner själv att han inte håller måttet och lämnar självmant. Och Nubben.......Tänker du låta det bli som senast? Den här skiten är vi supportrar och sponsorer inte värda.
+3
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Örebro HK - Timrå IK 2021-10-14
Nisse1: Tror inte det är freddan som är problemet utan bort med ante så usel backcoach
+1
Låst ämne

Sv: Örebro HK - Timrå IK 2021-10-14
Jag var där i går. Jag led i går.

Dessa spelare och ledare kan faktisk spela ishockey. De flesta är välbetalda heltidsproffs på just hockey faktiskt.

Just nu är det något som är jäkligt knas med just den biten.

Det fallerar i det mesta vad anfall heter, det brister i försvar och markeringar. Finns det någon spelidé? Då får den just nu typ Monty Pythons OS-tävlingar för förvirrade utan lokalsinne mm. att se riktigt strukturerad ut.

Spelarna och ledarna i Timrå IK får bra betalt för att ge allt. Vi får inte ett öre. Men vi ger massor till Timrå IK. Vi ger pengar! Vi köper supporterprylar, vi reser, vi köper biljetter, vi sponsrar...

Vi vill ha något tillbaka!

Vi vill ha hjärta, Vi vill ha närvaro! Vi vill ha kamp! Vi vill ha jävlar anamma! Ge oss det! Och du blir en älskad spelare eller ledare även om man förlorar 10 matcher på raken.

VAKNA TIMRÅ IK
+26
Låst ämne

Sv: Örebro HK - Timrå IK 2021-10-14
Freddan sitter nog säkrast av "krislagens" tränare. Jag är inte beredd att ställa mig i någon avgångskör. Jag tror inte han har tappat spelarnas förtroende (än) och även om botteninsaterna präntat sig fast på näthinnan så har det ju sett riktigt bra ut stundtals också. Det har väl aldrig hymlats med att det här laget kommer få slita för sina poäng, de segrar vi tar den här säsongen kommer i mångt och mycket vara uddamåls och efter stor arbetsinsats av hela laget. Den arbetsinsatsen lyste definitivt med sin frånvaro igår hos de flesta. Imorn blir det tre poäng! Det blir en lång säsong om man ska börja lida redan nu :)

Förövrigt så hoppas jag som många andra att Rajjan får stå lite matcher i rad nu och känna något slags förstamålis-förtroende, han har visat mer tendenser att kunna vara tungan på vågen än JJ hittills och det måste utnyttjas.
+2
Låst ämne