1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581614 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2241185

Sv: Frölunda HC - Timrå IK 2021-10-19
Zäta75: Blir ju inte klok på vad Freddan vill få ut av sitt spel. Detta är svaret angående att man skulle valt att separera på Zajja och Lalle.

"– Ja, tanken vara att sära på dem och testa andra konstellationer som vi gjorde på forwardssidan, för att få in lite ny energi och för att fler automatiskt ska prata med varandra. Nu blev det inte så fullt ut."

Så största felet är alltså att inte spelarna pratar med varandra på isen? Tränarna skall inte först och främst satt en tydlig spelide som backarna och forwards utgår ifrån alltså? Bara köra på känsla och prata lite med varandra så löser det sig.. Jaha så enkelt vare alltså..
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Frölunda HC - Timrå IK 2021-10-19
Sputnik: Precis som Adam skriver i xp så är Timrå ett lag i fritt fall. Jag är övertygad om att Freddan och Ante f.n inte har just en susning om vad de sysslar med. På riktigt. De chansar lite hej vilt med det material de har, panikåtgärder. Och jag tror spelarna känner det, kan mkt väl tänka mig att våra invärvade "stjärnor" undrar vart fan de hamnat, vad det här är för ledarskap.

Är lika övertygad om att Nubben står rätt handlingsförlamad också, han har i vanlig ordning ingen plan B för sånt här. Han drar i tålamodsnöret varje gång och så åker offerkoftan på. Om vilka usla förutsättningar den lilla fattiga kusinen från landet, Timrå IK har.

Som jag skrivit tidigare, Nubbens styrka är att bygga lag med små resurser i en betydligt beskedligare konkurrensomgivning än SHL. När det handlar om att bygga lag för en liga där stommen inte kan bestå av ev framtida guldkorn utan när de måste vara kryddan och stommen vara etablerade, erfarna hockeystjärnor så fixar han det inte. Och när så sker står han handfallen.

Då är det bara att blunda och köra för agera under resans gång är inget han gör i första hand. Han sätter ett lag och sen vill han inte peta i det. Han borde ist se och lära av kollegor i t.ex Växjö som ser laget som ett ständigt förändringsarbete. Definitivt under säsong. Spelare kan komma och gå, allt med fingertoppskänslan att hela tiden trimma truppen att bli ännu lite bättre
Låst ämne

Sv: Frölunda HC - Timrå IK 2021-10-19
Sputnik: Oroväckande om man mellan raderna läser det som att spelarna inte pratar med varandra, alltså i den bemärkelsen att de inte kommit ihop som grupp. Det var ju något som det talades så väl om förra säsongen av både spelare och ledare och blev lite av ett signum men som det varit tyst om denna säsong.
Låst ämne