1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581339 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2244354

Sv: Apropå nånting...
lungan: TIK har alla möjligheter. Många lag som startar säsonger utan utdelning. Exempelvis hade Rbk ca 8 förluster inledningsvis en tidigare säsong.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Charliejfz: Skillnaden är att ni har handlingskraftiga personer på viktiga positioner. Vi trodde vi hade det men det har ju visat sig att så inte är fallet. Nubben träffade rätt på ett enda nyförvärv denna säsong, Rajanemi. Visst, Hanzl, Rattie, LaLeggia och Zajac är alla bra spelare men har helt fel attityd för att spela i ett bottenlag (vilket alla måste ha fattar att Timrå skulle varit på förhand). Men när Nubben inför säsongen säger att play in är målet så skvallrar ju om hur jävla fel ute han har varit. Sen visst, många spelare som vi trodde skulle ta steget, Lööke har blivit omkörd av Hartmann (som hade sämsta tänkbara uppladdning) Lundin ser helt vilsen ut på isen, tunga namn på backplats i form av Erixon och Bohm med fina meriter är skrattretande dåliga, Albin Carlsson som hade bäst +/- i HA skulle må bra av att lånas ut till Modo alt Sundsvall. Ska man va helt krass så är det bara de två man trodde skulle få det tuffast i SHL som steppat upp, Per Fältherren Svensson och Filip Westerlund (JJ till en viss mån också)

Så när man summerar allt så har Nubben misslyckats kapitalt med i princip alla beslut han tog inför denna säsong. Tränarna duon har redan skämt ut sig ett år i SHL, man borde vetat bättre. Trodde man Molinder skulle komma in och då skulle problemen på ledar sidan lösa sig, idiotiskt.
Kommentera