1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580910 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2246891

Sv: Timrå IK - Örebro HK 2021-10-28
tjobba: Jag vet ju inte hur det går till i Timrås coachning och feedback. Men jag vet att tex Björn H, i LIF, är extremt noggrann med detaljer.

Jag kan ju gissa att man sitter ner efter matcher och går igenom detaljer. Att tex Lööke får se hur han missar på 2-1 målet.
Frågan är ju hur man kommuniserar det för att få bort misstagen.
Antingen säger man(man kan säga mycket iofs):
-Här blev det fel, försök att inte göra om det.
Eller så kan man säga:
-Detta är inte ok, nu rättar du till detta eller så sitter du på bänken nästa match.

Jag tror(obs! tror) inte Freddan kör den andra varianten, men jag tror att den ofta kan vara den rätta.

Jag tror mig veta att Björn H kör just den...
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Örebro HK 2021-10-28
kulltorp: tror mer tex björn talar om för spelaren att i deta läge vill jag att du agerar så här. Det tror jag nog dom flesta tränare gör. I shl är det noga med detaljer. Åt viket håll du har klubban kan vara skillnaden på mål eller inte.

Många tror ochså att det bara är och värva nya spelare det funkar inte så det har väldigt många lag provat och åkt ut ändå.
Sedan har inte timrå ekonomi att värva 3-4 spelare dom pengarna finns inte det finns nog inte i något lag. Kolla brynäs förra året tok värva hit och dit dom gick 20 miljoner back och är panka nu i år i stället.

Vist kan man göra sig av med spelare men det är inte heller så enkelt hockeyallsvenska klubbarna har inte råd med kontrakten då lär spelaren själv vilja lämna typ. Få någon annan shl klubb och ta över kontrakten är nog få intresserade av. Och ska man frigöra spelarbudget lär man alla fall skicka dom dyra spelarna om det är en sån man ska värva.

Det bästa man kan göra är och få fart på laget så att man faktist spelar bra några matcher 60min förlorar man ändå ja då får man förstärka truppen. Det är en jäkligt taskig sits man har som nykomlingar.

Sedan till dom som håller på björklöven som kommenterar att halva laget är allsvensk klass vist är det så men ni hade inte gjort det ett dugg bättre och skulle ha presis lika svag trupp. Det hade vi med Oskarshamn ochså. Man bygger inte ett stabilt shl lag på 1 säsong.
Låst ämne