1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581218 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2247037

Sv: Apropå nånting...
Hassan: jag har läst alltihop. Ser inget nytt utom det självklara. Nu säger ju Nubben i en ny intervju i ST också det självklara. Och även att det kanske inte blir några nyförvärv alls. Då vet vi, och därmed kan denna säsong läggas till handlingarna. Nubben och Timrå IK missbedömde, SHL's styrka, truppen och behovet av ytterliggare förstärkningar. Starkt jobbat.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Nu var det länge sedan jag skrev här, blir så förbannat låg när det går så här illa! Men som jag ser det så finns det ingen anledning att börja med någon karusell, varken på spelar eller ledarsidan. Det såg riktigt bra ut igår, i åtminstone 50 minuter! Jag tror att laget är på rätt väg. Det jag skulle vilja ha in, om det finns, är en till Per Svensson back. Tycker att både Zajac och Albin Carlsson väger för lätt i defensiven. Kedjeformationerna börjar däremot att sätta sig riktigt bra.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Nisse på Mon or: Men informationen är klar och tydlig i alla fall. Det var det enda jag sa. Det är väl också det som en del stört sig på. Att man inte fått någon information. Sedan vad man tycker om det som kommuniceras det är en annan sak. Däremot kan väl ingen påstå sig inte förstå vad Nubben menar?

Lägg säsongen till handlingarna du. Jag kommer inte att göra det. Supporter for life här. På gott och ont
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
alla här inne skriker på värvningar hit och dit.
ska vi värva från div1 eller? är ju inte så att vi har status som nummer 1 i sverige... :)
jag är enisg med nubben ska det värvas ska det vara nån som spetsar till, bredd har vi ju redan.
Kommentera