1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581749 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2247042

Sv: Apropå nånting...
Nisse på Mon or: Men informationen är klar och tydlig i alla fall. Det var det enda jag sa. Det är väl också det som en del stört sig på. Att man inte fått någon information. Sedan vad man tycker om det som kommuniceras det är en annan sak. Däremot kan väl ingen påstå sig inte förstå vad Nubben menar?

Lägg säsongen till handlingarna du. Jag kommer inte att göra det. Supporter for life här. På gott och ont
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Hassan:
"– Givetvis kan jag önska mig den, den och den, men så ser inte verkligheten ut. Dels finns det nästan inga spelare där ute, sedan, om vi kan hålla den nivån vi höll senast (mot Örebro), då kan det bli bra. Det finns ingen enskild spelare som kan komma in och vända det här. Det finns inte."

Tänk att jag håller med den gode Nubben här. Men det gör det bara ännu mer frustrerande eftersom det är så otroligt tydligt att detta är en tränarfråga, att det helt enkelt är så att FreddAnt misslyckats med sitt uppdrag. Jag tror inte heller att nåt enskilt spelarförvärv skulle göra nån direkt skillnad, ett nytt ledarskap skulle däremot verkligen kunna göra avtryck.

Annars är det oerhört tillfredsställande att målsättningen nu är det den borde varit från början: Överleva SHL. Eller ja, slippa kval iaf
Kommentera