1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

538080 inlägg · 6214 ämnen

Inlägg #2248741

Sv: Leksands IF - Timrå IK 2021-10-30
mikenomad: Oroande att Erixon även om han givetvis bör vara bättre själv "avslöjar" att det inte nås fram från tränarkojan.

"Det är allt. I egen zon, framför slottet, styrspelet i mittzon och att vi där verkligen håller i gång fötterna och har en bra press så motståndarna inte får komma in med fort. Det är sådant vi måste gå igenom ännu mer och prata om, säger Erixon."

Känns som detta har tragglats från försäsong men varit under all kritik mestadels. Det är ledarfråga där basic detaljer inte verkar komma fram till spelarna. Alla "experter" utifrån har ju nästan skrattat åt nivån på Timrås försvarsspelet, där både backar och forwards som sagt är skyldiga. Men lägg till ett lika uddlöst anfallspel så blir det tufft att vända detta utan nyförvärv och ändringar på tränarsidan.
+5
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Leksands IF - Timrå IK 2021-10-30
Sputnik: Men om Erixon tycker det är så uselt varför föregår han själv inte med gott exempel? Han gör ju exakt dom misstagen han själv rabblar upp. T.ex låter spelarna komma in för enkelt i zon och har inte särskilt mycket press. Känns ju inte som en tränargrej om de vet vad de ska göra bättre, men inte gör det.
+4
Låst ämne

Sv: Leksands IF - Timrå IK 2021-10-30
Sputnik: kul ändå att en back per SHL säsong går ut i media och sågar tränaren, speciellt när båda dessa har spelat i välfungerande system Erixon i lakers och den andra Filip Westerlund i frölunda.
+3
Låst ämne

Sv: Leksands IF - Timrå IK 2021-10-30
Sputnik: Det är inte bara tufft, det är faktiskt omöjligt. Därför landar det här i att det blir tydligt och klart att Timrås absolut enskilt största problem är Nubben. Det är han som har möjligheterna och som sin uppgift men han är inte redo att göra de nödvändiga förändringarna. Det är vad som visas och det är vad han säger. Så länge Nubben innehar sin post kommer inget förändras
+3
Låst ämne

Sv: Leksands IF - Timrå IK 2021-10-30
Bara tomma ord från alla sportsligt ansvariga i Timrå men ingen handling… Allt rullar på…
+1
Låst ämne