1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580617 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2250599

Sv: Apropå nånting...
Måns Karlsson tycker Oliver Lauridsen borde byta klubb från Malmö till Timrå. Vad tror ni om det? Själv är jag tveksam. Verkar inte visat upp bra spel senaste tiden och drar på sig många utvisningar.

hockeysverige.se/2021/11/03/tv-hockeyallsvenskans-overraskningar-och-besvikelser
18:11 in i klippet
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
thorwald: Det skulle kunna lösa en del av anfallsspelet, hur bakvänt det än låter. Men får Timrå in en back skulle det ge möjlighet att flytta upp LaLeggia som forward, och det tror jag skulle kunna vara ett lyckat drag. LaLeggia har en imponerande fart och rörlighet, och dessutom kan han "göra en spelare". För tillfället ger han mig dock magsår ibland, när han gör dragningar i utsatta lägen. Som ytterforward i en spelvändning däremot skulle han kunna orsaka samma magsår, fast hos motståndarlaget.

Sedan hoppas även jag på Galló, och om man får drömma lite så skulle jag även vilja ha in Jakob Forsbacka Karlsson. Den sistnämnde är som bekant kontraktslös och jag har lite svårt att förstå varför ingen klubb har signat honom. För övrigt känns det som en spelare som haft det lite motigt, som skulle kunna gå in i Timrå, få en ny roll och blomma ut på nytt.

Fast om laget ska värva så krävs det troligen att en och annan spelare försvinner. Närmast till hands borde nog Alvarez vara, som inte levererat som förväntat. Även Olofsson blir jag mer och mer frågande till (och det är jag långtifrån ensam om). Olofsson åker massvis med skridskor, men det händer i princip aldrig någonting. Bara för att jag skriver så lär han väl göra hattrick ikväll.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
thorwald: Jag kan se en poäng i det. Vissa pratar och drömmer lite om Galló men det är ju samma sak där. En spelare som inte producerat som det är tänkt och fått mindre och mindre istid. Lauridsen kanske är precis det vi behöver. En stabil defensiv shl-back med rutin. Sen tror jag inte att det är särskilt troligt.
Däremot tror jag att vi får glömma alla stora värvningar från NHL och KHL utan det är just sånna liknande värvningar som Lauridsen som känns realistiska. Inget som kittlar men som med lite tur kan slå väl ut…
Kommentera