1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581116 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2250624

Sv: Apropå nånting...
thorwald: Jag kan se en poäng i det. Vissa pratar och drömmer lite om Galló men det är ju samma sak där. En spelare som inte producerat som det är tänkt och fått mindre och mindre istid. Lauridsen kanske är precis det vi behöver. En stabil defensiv shl-back med rutin. Sen tror jag inte att det är särskilt troligt.
Däremot tror jag att vi får glömma alla stora värvningar från NHL och KHL utan det är just sånna liknande värvningar som Lauridsen som känns realistiska. Inget som kittlar men som med lite tur kan slå väl ut…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Timråhej: Jo förvisso. Min farhåga är att han skulle bli en Bohm/Erixon 2.0. Kommer från ett "etablerat" SHL-lag till en nykomling. Nu är det ju här bara spekulationer eftersom han är kvar i Malmö än så länge, men det är intressant på ett teoretiskt plan att se vilken typ av spelare som skulle kunna vara aktuellt att förstärka med. Kan hålla med om att vi verkligen skulle behöva en defensivt skicklig back till, minst. Jag har tidigare efterfrågat någon som har speed men samtidigt är fysisk och aggressiv. Vi skulle verkligen behöva någon som är som en igel och är snabb på att stänga ned motståndarna vid spelvändningar. Som det ser ut nu blir vi ganska lätt ifrånåkta/utmanövrerade innan vi hinner kommer in på kropp på motståndarna.
Kommentera