1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580975 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2251279

Sv: Luleå HF - Timrå IK 2021-11-04
SebastianH: Fjolårets inkomster
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Luleå HF - Timrå IK 2021-11-04
Man kan ju fundera hur spelare som Rattie o Hanzl men även en spelare som Lodin tänker under rådande situation. Vill man ens vara kvar om något intresse skulle dyka upp från en annan liga? Hanzl har ju mer hockey i sig än vad han får ut i Timrå just nu och vill han fortsätta vara landslagsmässig, ja då är det inte i Timrå och under Anderssons ledning han bör vara. Lodin blir ju näppeligen en bättre hockeyspelare för NHL i denna miljö (under Anderssons ledning) och hans utvecklingskurva pausar.

I andra ändan av bänken har vi spelare som Alvarez, Eriksson, Erixon, Lilljewall + nån till som är smånöjda med att lyfta en bra lön, tänker inte så mycket på att det egna spelet hackar, man har ju ändå inget nästa steg i karriären, ev kan man testa HA innan karriären är slut. Ej heller har man nån klubbkänsla för laget som kanske skulle kunna motivera i ett par extra skär, att offra en tand eller en tå för Timrå, knappast! Per Svensson är deras raka motsats trots att han debuterar som 30+!

I mitten av bänken har vi Lundin, Walli, Hartmann, Löke m.fl. som kämpar desperat så gott de kan. Hartmann och Westerlund har tagit de största kliven, men alla gavs en för stor uppgift att axla av Nubben, ingen skugga ska falla över dom, det är inte deras fel att det ser ut som gör under Anderssons ledning.

Det tar mig emot att skriva det här men hopplösheten, frustrationen och framförallt besvikelsen över hur man hanterar (eller väljer att inte agera) är monumental. Jag kommer alltid ha Timrå IK i mitt hjärta och stötta med pengar men en paus ifrån det här känns mer och mer behövligt. Det här lagetbygget 21/22, med den här tränarstaben och SC gör inte föreningen eller oss supportrar rättvisa.
Låst ämne

Sv: Luleå HF - Timrå IK 2021-11-04
Alla förstår att det är för sent nu va? Spelar ingen roll om vi tar in fem spelare under novemberuppehållet. Vi är för lång efter på grund av en totalt handlingsförlamad sportslig organisation.
En sportchef och två tränare som bara lät allt rulla på mot avgrunden… Inte en förändring…

Hur många matcher tog det innan våra tränare splittade på Zajac och LaLeggia? Hur kunde Olofsson få så många chanser? Varför har vi inte bytt lagkapten?

AVGÅ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Låst ämne

Sv: Luleå HF - Timrå IK 2021-11-04
Rallarn: Ja, förra årets skattepliktade inkomster ser jag med. Men att benämna det med månadsinkomster är snudd på uppvrigling. Speciellt i det här forumet
Låst ämne