1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580085 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2251534

Sv: Luleå HF - Timrå IK 2021-11-04
snushane: Vi måste alla försöka samla oss lite… Oavsett hur det går den här säsongen så kan jag LOVA att de fan inte kommer gå bättre för laget om vi alla skiter i att gå och bojkottar…. Spelarna gör säkert vad dom kan, hur laget är byggt är inte spelarnas fel, det är ledningen. Vi kommer inte kunna vända det här med dåliga attityder och bojkottning.. Sen hoppas man ju verkligen att förstärkningar eller förändringar sker, men om inte? Ska vi alla skita i laget då? Ska vi inte ens försöka stötta och försöka ta oss igenom ett kval? Det ska trots allt spelas om det..

Nä kom igen nu allihopa håll humöret uppe ( försök alla fall) och stötta laget. Nanne grönvall kommer och sjunger på Lördag till nedsläpp. Hoppas många dyker upp!!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Luleå HF - Timrå IK 2021-11-04
TIK1928: Visst det låter väldigt vackert det du skriver, och jaa..Jag stöttar Timrå IK och har gjort sen 70 talet. Jag har köpt halsdukar, kepsar och m m, kört tusentals mil säkert genom åren för att få se laget spela. Men jag kan omöjligt stötta tränare som står i tv och säger att vi hänger på alla lagen spelmässigt, att vi bara har otur. Eller detta ständiga ordet TÅLAMOD. Jag sa tidigt i september te x att Freddan kommer ryka innan Jul och fick lite fan för det. Jag fick fan förra veckan över mitt gnäll över tränarnas kunskap och inkompetens. Sen dess har lien svingats hej vilt här på Freddan och Ante. Och spelarna, Nä, det är inte deras fel att det är som det är. Nubben har så klart ett stort ansvar i detta som satt ihop laget. Och han borde enligt mig satsa heltid med trav istället. Hans tid är över. Där har vi också invaggats i att vi har Sveriges bästa sportchef. (även jag) Men en sportchef som gick ut i media och sa att det är i princip lika fint att spela i HA istället för SHL, Då måste man börja ifrågasätta Nubbens ambitioner för Timrå IK, Sen är det där här med tränarna. Vad har egentlgen Freddan åstadkommit utan Jonte? Inte ett skit egentligen. Och Ante som vissa höjer som nån defensiv chef över allt och alla, vad har han gjort utöver ett självspelande piano i ett stjärnspäckat FBK. Och Molinder ska vi inte ens prata om. Vi har alltså tre mediokra HA tränare som ska försöka få till en strategi som håller. Det här laget skulle kunna prestera mycket bättre med rätt ledarskap i båset. Det är jag helt övertygad om. Slutligen..visst stöttar vi Timrå laget i våra hjärtan. Men ställer vi inga krav,,gnälls..och klagas så kommer inget hända heller.
p.s Nanne kommer..det blir nog Lördagens höjdpunkt för alla. Grattis alla betalande fans.
Låst ämne

Sv: Luleå HF - Timrå IK 2021-11-04
TIK1928: Haha Nanne Grönvall den nivå Timrå ligger på va populär för 25 år sedan.Tar Kjell Lönnå 7 dagar i veckan istället i kör med Freddan Ante Nubben vi är ett fiasko team la la la la vi är sämsta laget
Låst ämne

Sv: Luleå HF - Timrå IK 2021-11-04
TIK1928: instämmer helt

framföra kritik..fine*
men bojkotta match?..så lågt
förändringar kommer nog...
jag tror inte det är KÖRT...
Låst ämne