1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

583206 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2253168

Sv: Apropå nånting...
Knylan: när vi stod där vid starten av försäsongen så var det väl ingen som tyckte att vi hade sämre lag, på pappret, än Oskarshamn? Dessutom såg Brynäs, DIF och LHC ganska bleka ut också, tom Leksand var ju ett frågetecken nu när dom tappat sina poängjesus. Så värvningarna var ju ganska solida även om vi fick börja lite senare än andra lag. Ingen trodde väl att vi hade värvat ett mittenlag men jag tror få tänkte att vi hade värvat ett korplag.

Sommarträningen vet jag inte hur mycket den spelat roll. Vi fick ju matchträning i slutspelet när LHC och Oskarshamn satt i badtofflorna, det är ju dessutom inte enbart nyförvärv i badtofflor som underpresterat hos oss utan kanske främst de som följde med upp, Lööke, Olofsson osv. Rent ekonomiskt är det ju som du säger Alvarez som är katastrofen.

Kan inte annat än att sälla mig till kören som tycker att Freddan har misslyckats med att få ihop det här laget och nubben har agerat för sent när det gäller att täppa till akuta luckor i spelartruppen. Sen skeppar man inte spelare till höger och vänster i en handvändning heller men lag som Brynäs och Djurgården har ju hittat nya spelare och dom är ju i ett mindre prekärt läge än oss, om än marginellt. Båda dom klubbarna har ju dessutom gått ut och sagt att det inte finns pengar.

Jag hoppas innerligt att det kommer nyförvärv nu under uppehållet för ska vi dras med Freddan så kommer vi behöva kompensera med kvalité på isen snarare än att kräma ur mer ur befintlig trupp. Det är min övertygelse.
Kommentera