1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581549 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2256182

Sv: Timrå IK - IK Oskarshamn 2021-11-20
Knylan: Kaffe kaka tredje raka! Nu ska vi ta revansch på OIK men då måste Timrå spela på topp för att vi ska vinna. En seger skulle ge hela laget en rejäl dos självförtroende och är precis det vi behöver nu för att skapa en positiv trend.

Smålänningar är alltid sega och jobbiga att möta och de spelar med harmoni och stort självförtroende, speciellt på bortais där de har fått ihop 19 poäng på 9 spelade matcher! Dessutom leder ex-modoiten Patrik Karlkvist SHL:s skytteliga (gäller att vi "tar hand" om honom)

OIK är klara favoriter (de ligger sexa i tabellen) men jag tror det passar Timrå bra att slå ur underläge och vi kan vinna. Hoppas det blir mycket publik och bra tryck på läktarna också då det inspirerar killarna.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - IK Oskarshamn 2021-11-20
Matsg: Det kommer bli en svettig match mellan två lag som på många sätt ska vara likvärdiga men där gästerna fått en flygande start på säsongen. Det är ingen femstjärnig hockey de presterar, IKO, men de gör mål och poängen rullar in. Någon dipp lär sannolikt dyka upp, dock lär väl de ha stökat av den där avgrundsdjupa svackan redan ifjol. Precis som att vi inte lär försätta oss i samma skit nästa säsong, bara vi reder ut den här säsongen.

De är längre fram i sin omställning till ligan, och helvete vad jag hatar dem för den medstuds de nu fortsätter att skörda frukten av. Imponerande, och djupt provocerande på en och samma gång.

Det är upp till oss själva detta, inte minst matchen imorgon. Pressen är på oss. J20 är spellediga i helgen så det är väl fullt möjligt att OJ dyker upp i laguppställningen, annars vibbar jag lite att Lundin kanske kan stå inför en nytändning. Det är så dags nu. Han driver och kör på, men ofta ser det ut som att han helt raderat de två senaste säsongerna ur hjärnan och beteendemönstret. Inget går helt och hållet på instinkt längre, men precis som i Löökes fall så kan det där hoppa till och hamna på rätt bana när som helst. Killen är ju ett fysmonster, stark utav helvete. Nä, det får vara färdiggrubblat nu.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - IK Oskarshamn 2021-11-20
Matsg: Endast 188 sittplatser kvar i arenan nu enligt senaste inlägget på Instagram.
4500 sålda biljetter nu
Kan bli riktigt bra tryck imorgon.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - IK Oskarshamn 2021-11-20
Matsg: Är det såhär det känns att vinna?
Så jävla skönt! Hoppas det fortsätter imorgon.

Tycker Rattie i övrigt får för lite beröm, han är otroligt smart med pucken och det händer allt som oftast något bra med pucken när det lämnar hans blad. Tror han kommer bara bli bättre och bättre.

Något som var tydligt och som jag gillade att se var att jag aldrig sett Timrå aldrig lyft så många lobbpuckar ut i mittzon igår. Tidigare har man försökt spelat ut dig i dom situationerna för man varit lite naiva. Nu lobbade vi ut pucken många gånger och lät forwards sticka på pucken istället för att spela fast sig, som ledde till offensiv istället för defensivt. Sedan släpper timrå till alldeles för många kontringar men det känns lättåtgärdat förhoppningsvis!

Alla till hallen imorgon!

In freddan we trust, va!!!?
Låst ämne

Sv: Timrå IK - IK Oskarshamn 2021-11-20
Enligt kritiker och journalister så har vi vunnit mot två dåliga lag som har gjort sina sämsta insatser för säsongen. Så det här blir upp till bevis!
Låst ämne