1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581777 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2259835

Sv: Apropå nånting...
JanneH: det fina i kråksången är att vi vinner matcherna mot de tippade bottenkonkurrenterna. Otroligt viktigt och det lyckades vi inte med sist vi var uppe. Torsk mot Linköping senast och avståndet hade varit 13 poäng, nu är det istället 7. Med tanke på hur vi spelat mot LHC, Brynäs och Djurgården så ser jag med tillförsikt att vi ska kunna undvika de två sista platserna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Timrågogogo: Jag har kollat på Malmös senaste matcher och känner att dom är mer ett bottenlag än timrå just nu, är helt fel i dynamiken och känner inte alls igen päjäärvi.

Alla som fortsätter o skriker om nyförvärv, sluta. Ni krävde nubben avgång också. Ska ni nu börja lita på att han faktiskt vet hur han ska göra sitt jobb ? Börja känna lite förtroende för tränarna som sagt samma sak hela tiden, tålamod. Kollar vi hur timrå spelar nu kontra innan uppehållet är det som ett helt nytt lag, eller ja inte i 2a perioden mot färjestad.

Fortsätter timrå och spela såhär så känner jag att säsongens mål är inom räckhåll,spännande jo visst men inte helt orimliga. Sen en fråga, varför i helvete får O Johansson så lite speltid ? Så fort han är på isen gör han avtryck. Tror att om man sätter in han istället för alvarez med lööke o Lundin som center att den kan bli riktigt farlig.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Timrågogogo: Ja jävligt viktigt att vinna 6 poängsmatcherna!!! Och även om vi inte når 12e platsen så kan det ju även vara viktigt att sluta som lag 13 och få den där extra hemmamatchen
Kommentera