1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581357 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2259912

Sv: Apropå nånting...
Timrågogogo: Jag har kollat på Malmös senaste matcher och känner att dom är mer ett bottenlag än timrå just nu, är helt fel i dynamiken och känner inte alls igen päjäärvi.

Alla som fortsätter o skriker om nyförvärv, sluta. Ni krävde nubben avgång också. Ska ni nu börja lita på att han faktiskt vet hur han ska göra sitt jobb ? Börja känna lite förtroende för tränarna som sagt samma sak hela tiden, tålamod. Kollar vi hur timrå spelar nu kontra innan uppehållet är det som ett helt nytt lag, eller ja inte i 2a perioden mot färjestad.

Fortsätter timrå och spela såhär så känner jag att säsongens mål är inom räckhåll,spännande jo visst men inte helt orimliga. Sen en fråga, varför i helvete får O Johansson så lite speltid ? Så fort han är på isen gör han avtryck. Tror att om man sätter in han istället för alvarez med lööke o Lundin som center att den kan bli riktigt farlig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Knass: om om om och åter igen om..Det är väl fullt naturligt att man gormat och haft sig ang Timrås start i SHL, Jag är possetivt överraskad över lagets senaste prestationer. Men det betyder inte att jag lutar mig tillbaka och tror att nu är det lugnt. Kom igen och skriv samma sak då vi är på säker mark. Den här lyckan vi känner nu kan lika gärna slå om på en grisblink. Och då är vi där igen vi var för ett par veckor sen.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Knass: Är ju egentligen samma visa varje år.
Bottenlagen i serien kapprustar, alla bottenlag värvar så det som gör skillnaden är egentligen två saker.

*Vilket av lagen hittar den där enskilda spelaren som gör en markant skillnad för laget? (oftast gör värvningarna bara marginell skillnad)
*Vilket av lagen får gruppdynamiken och kampmoralen att fungera som den ska i krisen?

Visst. Kan vara bra för oss att göra någon fin värvning men tror det är punkt 2 som är den som kan göra skillnad för oss gentemot våra bottenkollegor.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Knass: Det som trots allt är bekant med Pääjärvi är att han inte gör några poäng. Någon större poängspelare blev det helt enkelt aldrig av honom. Jag misstänker att det var en av anledningarna till att Malmö inte ville sajna ett längre kontrakt också, man vet faktiskt inte riktigt vad man får. Men något har trots allt gjort att han fortsatt att spela på väldigt hög nivå, poäng gör han däremot i väldigt begränsad omfattning. Åtminstone sett till vad jag tror bilden är av honom. Inte minst i våra led, vi som minns honom som tonåring och hur han uppträdde då.

Gällande Oliver Johansson är min gissning att det är en salig blandning av att han fortfarande är i skolålder (bortamatcher blir svåra därav, inte minst vardagar) och att man vill ta det lite varsamt i största allmänhet. I lördags var han borta pga sjukdom. Gissar att det finns avvägningar som måste göras kring spelare i den där åldern som inte alltid är kopplade till enbart det hockeymässiga. På isen tror jag alla ser att han bidrar varje gång han är inne.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Knass: Håller med i stora drag, men när det gäller backar så känns det ju inte särskilt bra att gå på 5 backar. Nog fasen behöver vi ha in någon där när vår tilltänkta toppback ser ut att vara borta i en oöverskådlig framtid. En ut, en ny in. Visst vi har junisar, men med handen på härtat är någon av dem redo att kliva in i SHL-sammanhang?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Knass: Jag kände inte igen päjäärvi när jag tittade på mömö!! Jonte tebax o kände inte av axeln mkt positivt!!!!!🙌🙌
Kommentera