1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581717 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2266518

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Nä visst är det märkligt att backar som varit hyllade i andra SHL lag och värvats hit helt plötsligt är helt jävla brun-beiga? Bohm var bra i Lökers men usel här, Zajac bra i Torskars men usel här, Tim Erixon bra vart än han spelat men hade en tung inledning här (har spelat upp sig till klart godkänd nu dock). Våran egen Albin Carlsson går från att slå +/- rekord i HA till att vara utanför laget i SHL.

Så jävla befriande att Per "jag och mitt skägg har spelat tusen år i Almtuna" Svensson bara går in och spelar landslagsmässigt sin första SHL säsong!!!
Och att inte han får en femma i betyg i dagens ST summering är ju skandal.

LaLeggia blandar och ger men sedan de satte ihop honom med Tim Erixon så tycker jag vi fått ett ganska bra par där och tillsammans med firma Svensson och Westerlund så har vi nog ändå 2 backpar som håller SHL-klass. RESTEN håller inte SHL-klass (knappt topplag i HA-klass) och ska vi klara 61 pinnars spärren så måste nog Nubben ta och trolla fram den där backen som inte finns på marknaden
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
JanneH: Tycker det skvallrar en hel del om att det är ledarsidan det brister hos mest. Eller? Att Zajac hade brister bakåt visste man nog om, men nu är han ju inte ens bra på det han ska vara bra på. Samma med flera andra spelare du nämner, plus några andra som Alavrez, Andersson osv. Den backsidan vi mönstrar på papperet SKA vara mycket bättre än vad den varit/är, bortsett 7-8 matcher.

Rätt så övertygad om att det är just ledarsidan som inte får det att funka som det borde göra.
Kommentera