1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

578039 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2272129

Sv: Timrå IK - Malmö Redhawks 2021-12-30
Knylan: Hör vad du säger men tycker att kollar man förmycket statistik så blir man lite blind ibland. De matcher rajja fick stå i början hade timrå ligans sämsta försvarsspel. Vi radade upp förluster och dessa tycker jag inte kan läggas på hans målvaktsspel. Han blir sedan bänkad, timrå får ordning på försvarsspelet och JJ får det lättare o vara målis. Visst de kan ha o göra med varandra vad vet jah är ingen expert eller särskilt kunnig.

Tycker Rajjas match mot Leksand var fenomenal och jag tycker mig se en helt annan vilja hos han än hos JJ.

JJ ser jag som arrogant, som kan vara hur glad som helst när dom åker på torsk sålänge han inte står. Tycker också han släpper in förmycket där Timrå försvarsspel har varit bra och det kommit "enkla puckar" vilket har förändrat matchbilden och timrå har förlorat poäng.

Jag hoppas Rajja får stå några matcher till, bygga upp självförtroende och visa alla vilken potential grabben har.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Malmö Redhawks 2021-12-30
Knass: Ska vi prata målvakter så känns Rajja svajig. Fladdrig ibland. Kan göra otroliga räddningar när han är i zonen men han kan också göra sig väldigt liten i mål och det stör mig väldigt mycket. Ser man på målen igår så kunde han inte göra mycket åt skridskostyrningarna men på dom övriga skotten så sjönk han ihop o blev tyvärr så där liten igen.
JJ däremot spelar med en helt annan pondus för tillfället. Känns stabilare. Han kan se slö ut ibland oxå men hans nivå är betydligt bättre, tycker jag. Han är större, täcker mål bättre när han "står" upp med överkroppen. Han är stabilare i mina ögon. Jag gillar den typen av målvakter bättre.
Om vi blir kvar nästa säsong så ser jag gärna att JJ får konkurrera med en betydligt bättre målvakt än Rajja.
Vi måste värva en första målvakt som JJ får konkurrera med. Vi behöver ett betydligt stabilare målvaktspar än de vi har i år.
Sen har ju naturligtvis backsidan en del kvar att önska men det är en annan sorglig historia.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Malmö Redhawks 2021-12-30
Knass: Jag har förespråkat Rajjan innan men igår måste jag ändå säga att han kändes svajig och nästan "skotträdd" , alltså att han psykologiskt var rädd för att släppa in varje skott. När JJ kom in hade han en helt annan pondus.

Med det sagt så tror jag ändå att det finns nått i Rajjan om han får ordentligt förtroende.

Det är väl inte Freddans starka sida med matchning av spelare alltid och jag tror det är väldigt luddigt för målvakterna vad som krävs av dem för att få stå.

Sen tror jag dock inte heller som Knylan sagt att Rajjan kommer vara en målis att satsa på nästa säsong om vi håller oss kvar, tror dock också att JJ lär få infinna sig som andramålis om han blir kvar. Det lär nog satsas på bättre som förstemålis för att ta nästa steg.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Malmö Redhawks 2021-12-30
Knass: Så fort Rajaniemi släpper in 2 puckar så känns han loj. Som att han skiter i vilket.
Låst ämne