1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580646 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2274106

Sv: Apropå nånting...
kulltorp: Vad gäller tränarbiten så var det väl inga uppgifter där som vare sig förvånade eller var nån hemlighet. Vi vet ju att det är så det är. De har olika idéer om spelsystem och turas om, Freddan kör allt på svenska och Dahlén hade fria tyglar. Men Timrå har ju valt den här vägen och Nubben ser inga problem med det. Fine, då får det väl vara så. Vem är jag att veta bättre? Kan bara konstatera att jag som lekman tycker det verkar konstigt och inte särskilt välfungerande.

Övriga uppgifter om hur föreningen tar hand om spelarnas familjer och att importernas fruar inte får tillträde till arenan luktar riktigt bittert, ja rent ut sagt som skitsnack. Men återigen, jag har ingen aning
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Vet inte hur Ante kommunicerar, men är ju uppenbart att ett antal spelare inte vet hur man "städar" efter sig och spelar med lika aggressiv check hemåt som framåt. Vi har väldigt många spelare som mest väntar på att pucken skall levereras framåt och det är ohållbart. När vi dessutom har backar som är offensivt lagda går det inte att ha forwards som bara spelar offensivt.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Jag är ledsen, men hur ”vet vi att det är så det är”?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: F.ö drömde jag inatt att B. Salming snörade på sig grillorna för Dif. Det är väl bara en tidsfråga...
Kommentera