1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

578044 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2274114

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Vet inte hur Ante kommunicerar, men är ju uppenbart att ett antal spelare inte vet hur man "städar" efter sig och spelar med lika aggressiv check hemåt som framåt. Vi har väldigt många spelare som mest väntar på att pucken skall levereras framåt och det är ohållbart. När vi dessutom har backar som är offensivt lagda går det inte att ha forwards som bara spelar offensivt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
thorwald: Samtidigt är det smått sensationellt hur pass mycket vi städat upp defensivt. Från att vara fullständigt horribla när det kommer till att släppa till ytor centralt i egen zon och att blotta oss i skottsektorn så är vi ett fullt dugligt mittenlag när det kommer till just den delen. Sett då över den här andra tredjedelen av grundserien, vilket då räknas från Brynäs hemma och framåt. Vi skärpte upp det redan innan den matchen, men det var först då vi började få utdelning.

”Processen” fortgår, och det absolut största problemet just nu är vårt tabelläge. Ett tabelläge (samt vår usla målskillnad) som är ett kostsamt arv från de första 17 omgångarna. 27 av våra 28 minusmål är från den fasen, och 23 av våra 31 poäng har kommit nu från början av november och framåt.

Truppen får väldigt gärna förstärkas och ju mer man grubblat över vad som egentligen behövs så tror åtminstone jag att det vore bra att säkra upp målvaktssidan, samt att skärpa upp konkurrensen bland forwards allt mer. Mest av allt behöver vi nog förstärka centersidan, men det vågar jag inte ens hoppas på att det ska gå att hitta i det här läget.
Kommentera