1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581745 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2274936

Sv: Apropå nånting...
Nisse1: Byta ut? Hur? Knappast många SHL lag som vill ta över kontraktet och knappast nån i HA som har råd/vill.

Vad ska han bytas mot?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Hassan: Leker vi med tanken att Nubben skulle vilja bli av med Bohm så finns det framförallt två saker han skulle kunna sälja Bohms tjänster med:

1. Han är skadefri.
2. Han är en erfaren slutspelsback.

Bohm har FBK som moderklubb och i just Färjestad spelar en viss Jens Westin. Eller spelar och spelar, han är skadad. Men han är en spelare vi väldigt gärna får hem en vacker dag, och just nu siktar FBK på att gå långt i ett slutspel.

Vi har inget behov av Bohm, och FBK har just nu ingen användning av Westin (vet ingenting om hans skadestatus dock). Lite dåraktigt på kort sikt i och med att vi med avsikt gör oss korta rent numerärt, men Westin vore en dröm att få in inför nästa år. Detta omöjliggörs dock av att även han har kontrakt i ett år till (precis som Bohm). Det hade kunnat vara en lösning, likt när vi bytte till oss FW mot Printz med Frölunda. Även om vi inte ser något syfte i Bohm så kan det finnas andra som gör det, man vet aldrig.

Annars vet jag inte om man behöver peta något alls i backsidan. Det är en ynka placering vi behöver kravla oss över först och främst, och snart är vi helt skadefria (får vi hoppas) när Liljewall är tillbaka. Centrar är snuskigt svåra att hitta redan som det är, däremot kanske det går att spetsa till forwardssidan ytterligare. Just nu är vi starka defensivt men är fortsatt klena offensivt i 5v5. Det jag uttolkar av statistiken är också att vi släpper in för många mål sett till vad vi borde, och där är JJ den enda av våra slipsar som faktiskt uppvisat något hållbart under den här säsongen.

Pengar finnes, och är det något man inte visste att man saknade förrän man har det så är det ett målvaktsspel som bara stagar upp allting, som sätter oss i respekt redan inför en match. Där fokus är att ”få hål på deras målvakt”, snarare än ”Timrå ställer Rajaniemi idag, SKJUT!”

Ska vi säga att vi lockar hem Anton Forsberg redan nu?
Kommentera