1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581729 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2274950

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Kanske, men jag vet inte om jag gillar tanken på att byta till sig en skadad spelare. När det gäller Fille så var han ju som ett äppelträd, det blev inte mycket frukt de första åren men nu blommar han som en japansk handelsträdgård.

Printz vs Fille var ett dåligt byte på kort sikt men nu har ju Printz lagt av och Fille blivit bra. Om man nu tänker Bohm-Westin för att hålla sig kvar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Hassan: Nä, det är med all sannolikhet inget som kommer hända heller. Utan att veta hur pass långt borta Westin egentligen är, ska sägas. Men utifrån givna förutsättningar med en skral spelarmarknad och ett litet oklart behov kring vad vi egentligen behöver just nu är det ett exempel kring hur det kan bli. Kommer det in något lär det vara med en lite mer långsiktig tanke.

Som med FW. Det som var så jävla olyckligt där var att vi skickade en orörlig åldring till Frölunda och fick en rörlig rightback med stor talang i retur, sen går den sistnämnde och skadar axeln efter några få matcher och missar resten av säsongen. God tanke från början, och det blev som tur var väldigt bra på sikt.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Hassan: har J. Westin nån gång antytt att han är intresserad att komma tillbaka? Han skrev ju på för 2 nya säsonger för FBK i februari 2021. Andra oinresserade har ju ändå sagt att de varit intresserade, fram till att de förlängt med sina klubbar.
Kommentera