1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577968 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2279344

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2022-01-20
söder över: Intervju med Freddan:

? Man får ta en utvisning när man ska rädda ett mål, annars ska vi se till att jobba mycket hårdare. Det kostar för mycket på SHL-nivå.
De senaste matcherna har flera förväntade toppspelare inte heller levererat.
Skyttekungen Ty Rattie har varit mållös de senaste fyra matcherna och stjärnvärvningen Pontus Åberg har nu varit poänglös i två av sina fem matcher.
? Jag tycker ändå det var ett steg framåt i dag. En sådan som Rattie spelade fram till mål i dag och jag tror att sådana spelare som är beroende av produktionen kommer komma i gång bara de får göra nån poäng.
? Men vi måste också se till att vi får med dem i spelet utan puck. Att de försvarar sig på ett bra sätt till exempel, när vi inte har pucken. Och att de inte bara ska leverera i power play.
I just den spelformen tycker Andersson också att laget gått ner sig senaste tiden.
Inför torsdagens match valde lagledningen att skifta plats på Pontus Åberg och Ty Rattie, så den sistnämnde fick tillbaka sin gamla position.
? Vi har inte fått ut det vi velat, som vi fick ut i början av säsongen, så där måste vi upp ett snäpp. Jag tyckte också det blev lite bättre i dag.
Han lyfter samtidigt fram kedjan med Erik Walli Walterholm, Erik Andersson och Viktor Liljegren.
? Jag tycker de gör ett fantastiskt bra jobb i dag. De tar steg för steg och skapar chanser framåt också. Det känns som att vi börjar hitta rätt i fyra formationer som kan producera och skapa saker
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2022-01-20
kulltorp: jaha! Så Rattie fick tillbaka positionen ikväll?

Det är bra!

Kämpa Rattie!
Låst ämne

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2022-01-20
kulltorp: Japp, allt var ett steg framåt idag. Tom så tog 3:e och 4: e ett steg framåt.. Jamendåså
Låst ämne