1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2287718

Sv: Rögle BK - Timrå IK 2022-02-07 - 2022-02-08
Hur skapar man en ny rubrik numera?

Hade velat satt denna:
”Är det dags för pension för Nubben?”

Efter läst dagens ST-intervju med vår allas nubben så framstår nubben som närmast förvirrad. Uppenbart sitter Freddan,Ante och Molinder säkert även om vi skulle förlora resterande matcher. Han motiverar detta med ”skulle spelarna börja göra mål då?” Samtidigt som han deklarerar att dom vänt på varje sten och citat ”gjort miljoner grejer” samt ”Vore det så lätt att bara byta tränare för att vi skulle börja vinna så skulle jag göra det på en gång”

Hur vet han att det inte skulle göra skillnad när man inte provar det mest elementära om man nu säger sig ha lyft på varje sten!?!?

Kanske hade varit lättare att bryta med en tränare han inte har så nära band med. Kan ju vara en faktor. Sedan att Ante Karlsson får ett 5 års kontrakt även utan att han bevisat något kan ju inte vara något annat än en julklapp från Nubben till Ante. Vem ger ens en coach ett 5 års kontrakt? Utan att ha bevisat något att han är bra för klubben? 5 år (!) sug på den. Hade det varit en Tichonov coach, inte ens då hade det varit försvarbart med 5 år.

Ska vi driva elitverksamhet eller en amatörmässig klubb för inbördes beundran?

Sedan fattar man att nubben är under press osv, men att han även går ut att ingen mår så dåligt som dom som jobbar med detta. Det köper jag inte. Det är att se ned på supportrarna. Jag lovar det finns supportrar som mår minst lik dåligt. Skillnaden är dock att Supportarna inte får betalt utan får betala för att må dåligt just nu.

Förövrigt så undrar man vilka som sitter i spelarrådet? Kan det möjligtvis vara dom som får mest istid? I och med att spelarna är uppenbarligen nöjd med coacharna (enligt nubben). Förstår att en som Alvarez är hur nöjd som helst. Kan glida runt och inte göra poäng och ha en fet månadslön samtidigt som han får spela i alla situationer för coacherna.

Detta måste ju vara förödande för lagmoralen i en grupp. Samtidigt så hör man är var och varannan intervju att man (från spelares håll) tycker att vissa spelare fuskar i situationerna.

Nä det ligger en hund begraven i dagens Timrå IK.
Vad man är rädd för att åker vi ut denna gång så kan det vara förödande för klubben och intresset. Det kan ta lång tid innan vi kommer åter till SHL igen. Känslan är att man inte har vänt på varje sten och gett detta alla chanser för att undvika kval/nedflyttning.

Mest effekt i dagsläget måste vara att entlediga Freddan och Ante. Ingen kan eller får sitta helig i en klubb som Timrå IK. Ingen får bli större än klubben, det gäller även nubben.

Tack för ordet.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Rögle BK - Timrå IK 2022-02-07 - 2022-02-08
The great one: Tror inte Timrå förändrar tränarsidan så länge spelarna har tränarnas förtroende. Och i spelarrådet sitter garanterat Strömberg, Boyce, Erixon, Liljewall och någon fler och det får man betrakta som ett bra spelarråd.
Låst ämne

Sv: Rögle BK - Timrå IK 2022-02-07 - 2022-02-08
Nubben kommunicerar. Min övertygelse är dock att vi börjar med att ta in en ny huvudtränare.
Låst ämne