1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

543528 inlägg · 6213 ämnen

Inlägg #2289260

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Det är dina fantasier att de inte skulle tycka att det är viktigt. De bryr sig och mår på en supportermässig nivå.
+7
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Kongo: Ok. De bryr sig. Vi säger så. Jag är på en supportermässig nivå. En liten detalj i sammanhanget är att jag till skillnad mot dem ÄR supporter. Inget mer.

För det får jag inte en krona, tvärtom plöjer jag ner en för min hushållsekonomi ganska betydande summa i detta som jag ser som mitt intresse, min passion. Men jag har som sagt inte betalt för att syssla med min passion som de har.

Som betalande åskådare konstaterar jag krasst att de som f.n representerar min passion inte löser uppgiften, inte har den kompetens som krävs.

Att tro att Timrå med den här organisationen ska ta steg liknande de Oskarshamn gjort är naivt bortom alla gränser. Det är inte 2001 längre men det är exakt vad Nubben tycks tro. Och han styr den här skutan
+5
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Kongo: Förlåt men att

1) Inte kommunicera med sina supportrar förutom när det är dags för "veckans lunch"
2) Säga samma ursäkt gång på gång t.ex "Marknaden är tunn." och sen får man läsa och se när våra bottenkonkurenter samt HA klubbar värvar spelare som hade gjorde bättre än en del av våra egna spelare.
3) Inleda säsongen med att säga att han INTE kommer att sparka varken spelare/tränare
4) Bli rättmätigt kritiserad då ta på sig en offerkofta; Besvarar inte ens frågorna som blivit ställda, istället dra en "copy paste" på vad Djurgården svarade med när det gällde KHL spelare.

Det säger ingenting om att dem "bryr sig och mår på en supportermässig nivå"
+4
Kommentera