1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580487 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2289275

Sv: Apropå nånting...
Kongo: Ok. De bryr sig. Vi säger så. Jag är på en supportermässig nivå. En liten detalj i sammanhanget är att jag till skillnad mot dem ÄR supporter. Inget mer.

För det får jag inte en krona, tvärtom plöjer jag ner en för min hushållsekonomi ganska betydande summa i detta som jag ser som mitt intresse, min passion. Men jag har som sagt inte betalt för att syssla med min passion som de har.

Som betalande åskådare konstaterar jag krasst att de som f.n representerar min passion inte löser uppgiften, inte har den kompetens som krävs.

Att tro att Timrå med den här organisationen ska ta steg liknande de Oskarshamn gjort är naivt bortom alla gränser. Det är inte 2001 längre men det är exakt vad Nubben tycks tro. Och han styr den här skutan
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: varför ska du jämföra oss med Oskarshamn? Vi gjorde samma resa i början av 2000-talet och är långt mer framgångsrika. Vi är en större klubb än dom med större historia. Sen att det skriker tålamod i våran klubb kan jag känna är ruggigt jäkla bra, det betyder att pengar inte vaskas runt omkring (Stefan Lindqvist-style). Fast även kan det kännas skit iom där vi ligger i tabellen. Det är ingen förändring någonstans. Samtidigt kan det vara det allra bästa. Förlorar Malmö 4 av 5 de kommande matcherna och vi vinner 3 av 5 så är väl vi ändå förbi dom? Och då kanske denna "icke-förändring" och tålamod vara guldvärt. Jag har en känsla av att Nubbens tysthet utåt i media innebär att han har någon spelare på ingång.
Kommentera