1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581411 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2290213

Sv: Apropå nånting...
Dubbeld: Ja nu märks det att lokalmedia känner av kritiken också, nu ska de ut och grina om hur lite vi supportrar förstår. Det här blir bara mer och mer patetiskt, vilken jävla loser-region man bor i....
Det ska strykas medhårs, inget annat
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: en skribent som vill komme med i martyrernas förening.

Jag fattar inte vad han vill uppnå?

Ska hans kloka ord få mig att distansera mig och känna mindre i situationen?

Äh precis som Sune, Icing Ove och allt va man/kvinna heter här på forumet så är han en åsikt.
Rättfärdigad i grundlag.
Så…

Som man varit inne på här inne tidigare är det en stor och viktig apparat det här Timrå IK.

Det blev ingen batterifabrik så föreningen/bolaget är fortfarande ett av de starkaste varumärkena för Timrå/Sundsvall.

Det är inte ett självspelande piano utan kräver professionell hantering/styrning.

Men produkten man säljer är underhållning i slutändan. Fullt hus drar man inte som slagsäck i serien a-laget finns i.

Det kommer krävas mer för att sälja ut.
Säljer man ut eller ligger åtminstone runt 4,200 per hemma match så blir det en hype som slår positivt för geografiska området, gymnasieintaget företag som finns runt föreningen mm…

Det är bara sport. Är ett uttalande som visar hur låg förståelse han själv besitter i detta.

Det är av stor betydelse!
Utan framgångar, utan ett styre som visar praktiskt engagemang och utan att tåla kritik när man floppar skickar man dock de signaler som skribenten vill framhäva…

Det är bara en skvätt sport… take a chillpil…

Nä… det är inte vad som behövs…

Jag tror inte på tokrensning i alla led.

Jag tror dock på verktyget att kicka folk som inte levererar för att stå upp för sin målsättning och de krav arbetsgivare och publik har på sina representanter i matchdressen.

Jag fattar att man inte sågar sina tränare i uttalande i media men när man inte markerar mot deras insats och heller inte skickar iväg något som underpresterar så signalerar man bara passivitet och uppgivenhet.

Min personliga uppfattning är att Freddan, Ante och Molinder inte klarar upp detta men.
Dom duger inte till att lösa uppdraget.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Vi har ingen aning om vilka kommentarer tidningen får ta bort. Jag är tämligen säker på att det även där handlar om grova påhopp och olämpliga ord om folk inom Timrå IK. Helt rätt av tidningen att inte publicera det - och skriva en krönika där man ber folk att tänka till. Det är inte okej att folk inte kan behärska sig i skrift!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: vet inte om du läst så noga eller bara väljer att tolka fel, men så var nog den innebörden i texten direkt, att det bara ska strykas medhårs, klart folk ska få ha åsikter men lite eftertanke skadar aldrig! Många härinne som för övrigt inte tål minsta mothugg utan att gå bananas så nog är det bra med lite mer konstruktiv kritik alltid.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad:

Alltså att folk är kritiska måste väl tidningen samt ledningen förstå. Det jag kan gilla med Hägglund på allahanda är att han är kritisk, kanske ibland överdrivet kritisk så det inte ska lysa igenom hur stor supporter han egentligen är.

Kan tycka det blir löjligt när ledning och lokalmedia går ut på detta sätt. Det är jobbigt att kommentera för att det är så många kommentarer om att spelare/tränare ska avgå. Vad fan är detta?

Kom tillbaka är det är en incident som förra året när en modoit önskade att glader skulle ta självmord och hotade honom, då är det verkligen befogat att sätta ner foten, för det hör inte hemma.

Att säga att tränarna och sportchefen ska avgå måste de tåla annars har de valt fel yrke. Speciellt när de själva gått ut med att målsättningen är playin och att de har en stark forwards sida och den bästa 13:e forwarden eller vad det var. De har ju underpresterat i förhållande till sin egen målsättning. Hade ju varit lite annat om de sagt att målet är att ej åka ur, det målet kan de ju i allra högsta grad fortfarande uppfylla.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: ändå lite ironiskt att du läser en artikel om hur man ska tänka till innan man skriver ngt, och det första du haspar ur dig är att regionen har en losermentalitet..
Kommentera