1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582011 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2290222

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: vet inte om du läst så noga eller bara väljer att tolka fel, men så var nog den innebörden i texten direkt, att det bara ska strykas medhårs, klart folk ska få ha åsikter men lite eftertanke skadar aldrig! Många härinne som för övrigt inte tål minsta mothugg utan att gå bananas så nog är det bra med lite mer konstruktiv kritik alltid.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
nila: Jo jag har läst. Den andemening jag läste in var att det är jobbigt med mängden kritik som ökat så markant nu på slutet (no shit), att detta gör liverapporteringen tråkig. Men att det är väldigt få som går över gränsen. Det är även jobbigt att så många har kritik mot att journalisterna inte ställer representanter för Timrå IK mer mot väggen. Tydligen görs detta frekvent men folk (läs: vi supportrar som vädrar missnöje) är aldrig nöjda utan målar allt i svart.

Ja jag vet inte men jag har då inte läst några reportage där Nubben ifrågasatts eller där Freddants fått kritiska frågor rörande det märkliga matchande vi sett genomgående under hela säsongen. Varför man tar sån oerhörd tid på sig att göra förändringar, lex Zajje/Lalle, som alla utomstående tidigt ser behovet av.

Varför man envisas med att ge vissa helt iskalla spelare förtroende efter förtroende och särskilt under kritiska skeden i matcher. Hur det kan komma sig att spelarna uppenbarligen ännu inte tagit till sig nån spelidé fullt ut....etc
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
nila: 2 dagar kvar nubben ....
Kommentera