1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581244 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2303048

Sv: Linköpings HC - Timrå IK 2022-03-03
Japp! Då var en bortamatch bakom oss, skönt. En skitmatch, mot ett skitlag med en sunkig supporterkultur. Ett riktigt pissgäng med andra ord. Nu när affekten lagt sig lite (ilskan mot upprepande misstagen som förmodligen kosta oss matchen/ ett poäng), så kan jag konstatera att försvarsspelet ändå gjorde många bra saker igår.

Första passen från back var en sak som satte stopp. När man kikar på cmore ser man tyvärr inte hela banan, så omöjligt att säga vad forwards gjorde när backarna har puck..
Ett anfallsspel som var fruktansvärt okreativt och givetvis individuella misstag (händer alla obv)


Med bra schwung från Västra imorgon är poäng inte orealistiskt. Spela kontringsspel på hemmaplan är inte supersexigt, men förmodligen det som kan ge poäng. Lura in brynäs i en falsk trygghet i våran zon utmed sargen och som kåta tigrar hugga på allt.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Linköpings HC - Timrå IK 2022-03-03
SebastianH: Dock så tror jag att vi kommer stå inför en liknande utmaning som igår. Mikko "Mr Trap" Manner har fan stenkoll defensivt på sina gubbz och de ställer upp som en köttmur i mittzon. Förhoppningen ligger i att komma samlat med hög fart, ta röd och dumpa puck och sedan antingen hinna före ner vid sargerna eller checka fast deras backar. Tycker att ett par av dem har lite sköna lättstress-tendenser så det får vi försöka utnyttja. Första målet blir löjligt viktigt..

I övrigt blir special teams viktigt(tycker att vi är pågång där nu), och att vi får fler PPn än Brynäs. Alla på läktaren får göra sitt bästa för att appropriera Cluben-anhängare och gorma på absolut ALLT som sker på isen.

Side note: det var fan knappt is man spelade på igår utan någon kombination av slush från 7-eleven och naturis i november. Svagt, Cluben.
Låst ämne

Sv: Linköpings HC - Timrå IK 2022-03-03
SebastianH: Med 3/6 p på bortaturnén så tar jag iaf alla dagar i veckan att det var mycket bättre att segern kom mot Malmö än Linköping. Men igår var det energilöst. Och som redan påpekats, horribel tekningsstatistik
Låst ämne