1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582038 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2307346

Sv: Djurgårdens IF - Timrå IK 2022-03-08
The great one: Ja, jag hoppas så klart att du har rätt. Dock: vi har nu spelat 5 matcher mot dom lag som haft störst problem och varit sämst i serien. Det renderade i 7 poäng. Och spelmässigt har det varit riktigt illa. Passningsspelet är ju på oktobernivå.

Jag befarar att vi, om det inte sker något radikalt vad gäller passningsspel och förmågan att hantera press, kommer att bli väldigt enkelt avfärdade av t ex Färjestad. Vi får väl en första försmak när vi möter ett svajigt Örebro i morrn. Skulle bli synnerligen förvånad om det i n t e slutar med en hedersam förlust efter att ha haft puckar dansandes på mållinjen men lyckats slarva till det bakåt några gånger vilket kliniskt resulterat.

Vidare kan jag nästan sätta en hunka på att Djurgården kommer ta mer än 6 poäng. Leksand borta är väl ingen omöjlighet på något sätt. Oskarshamn är lika usla ena kvällen som dom är lysande andra. Frölunda slog dom nyss. Malmö är inte bättre än Djurgården. Örebro har dom knappast sämre chans att vinna mot än vi. Osv. Dom går på vatten just nu och har en helt annan tro på det dom gör än Timrå. I mina ögon syntes det i söndags, och var löjligt övertydligt i går.

Malmö har det klart tuffaste schemat, på pappret, men som sagt: vi ska hämta in 4 poäng (i praktiken 5) och ta oss förbi Djurgården också. Nu slängde vi bort 8 mål i målskillnad i går, så den fördelen är i princip utraderad.

Jag bedömer chanserna att undvika kval till ungefär 25%.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Djurgårdens IF - Timrå IK 2022-03-08
Bragd-Birger:

Vi får facit inom kort, tar vi inte 6 av 6 nu närmaste två så då kan jag nog ge upp jag med. Men inte före dess. Vinner vi två raka nu så har vi absolut inget sämre läge än MIF och DIF inför avslutningen. Blir det kval får vi ta det då, men vi är inte där än.
Låst ämne