1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581244 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2314651

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Helt klart, han skulle inte ha hängt med upp överhuvudtaget.

Jag tror också på det Freddan säger i nedan citat, känns som en Nubben-grej, eller ja, en Timrå-grej. Sen om det är sant vet jag inte, men att Nubben har sagt det hyser jag ingen tvivel kring.

"I samtalet är han mycket tydligt med och upprepar att orsaken han fick till valet, var att det blev billigare att sparka honom än Ante Karlsson.

– Det var vad ”Nubben” sa till mig, att det berodde på det ekonomiska delen. Jag hade en säsong kvar på kontraktet och Ante hade två säsonger kvar. Det hade varit enklare att ta om man sagt att det var det sportsliga där jag inte varit tilläckligt tydlig, så jag kunde ta till mig det och bli en bättre ledare och coach. Allt i det här har varit lite otydligt från klubben och det är mycket som lämnar mig i ovisshet, säger Fredrik Andersson."
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
RasmusVS: har faktiskt full förståelse för freddans förvåning angående tajmingen. Om man inte får sparken efter 12 raka torsk men får gå en vecka innan kvalet börjar, då skulle jag också börja fundera på vad min chef håller på med.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
RasmusVS: Jag tror fortfarande att det rör sig om en kombination av den ekonomiska aspekten (dvs Ante fler år kvar på kontraktet) MEN och vad viktigare, nog har väl spelarna varit delaktiga i att beslutet landar som det gör också eller?
För nog måste väl ändå Nubben ha frågat spelarrådet om vad de anser i en sån här fråga?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
RasmusVS: Ja det här med att vara obekväm när det krävs är väl inget signum för Timrå IK nä
Kommentera