1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582834 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2319288

Sv: Play Out 2022 Timrå IK - Djurgården
Bee: ja, torsdagens match blir hyperintressant. Lite av sista chansen för djurgården, samtidigt är läget just nu inte så hopplöst för dom som man kan tro. Vi låg som sagt under med 0-2 mot KHK, och då kändes det väl rätt hopplöst. Sen tog vi 3e, torskade 4e...och resten är historia.

Så, att leda med 2-0 i matcher k a n faktiskt vara motsvarigheten till att leda en match med 3-0. En bedräglig känsla av lugn och kontroll kan lätt infinna sig.

Klart är att Timrå måste upp ett snäpp i nästa, alternativt att Djurgården går ner sig igen. Sanslös utveckling på matchen, med maximala marginaler på vår sida. Vi behöver inte be om ursäkt för att vi vann, men vi bör ödmjukt inse att samma insats - minus några marginaler - hade gjort att vi idag stod på 1-1 i matchserien.

Men, alltså. Har sovit typ 2 timmar i natt. Sjukt uppe i varv, var tvungen att läsa ALLT om matchen, kolla highlights 17 ggr, sen när jag väl blundade låg jag bara och vevade sekvenser på näthinnan.
Såna här gånger är det fan en ynnest att hålla på Timrå. Inte minst efter en sån här rövsäsong. All ångest, ilska, frustration, uppgivenhet, sorg...allt bara kanaliseras 180 grader rakt in i lyckocentrat.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Play Out 2022 Timrå IK - Djurgården
Bragd-Birger: djurgården är ju inte ett sämre hockeylag än oss, däremot vinner vi det psykologiska spelet på knock. Det här fysiska spelet som vi applicerar på djurgården kommer säkert ge fler än några stygn på timråspelare men det är ett pris vi måste betala för att hålla dom griniga och paralyserade. Tycker fortfarande DIF kommer undan med mycket hos domarna men så länge dom bjuder på alla dessa idiotgrejer så måste domarna ta ut dom till slut. Lodin höll på att falla utanför ramen igår, vi tog några klantiga utvisningar igår som höll på att stjälpa oss. Hoppas nu man hittar tillbaka till harmonin som man hade i första matchen för då ska det mycket till för att vi ska förlora.
Låst ämne

Sv: Play Out 2022 Timrå IK - Djurgården
Bragd-Birger:

Sanny skriver mycket positivt om Timrå från igår
Låst ämne

Sv: Play Out 2022 Timrå IK - Djurgården
Bragd-Birger: Inget är klart förutom att Timrå satt sig i en väldigt stark position för att spela i SHL nästa säsong, och jag tar någon dag åt att njuta av det innan ångesten börjar krypa in igen.

Men tänk om man prickar in ett ledningsmål på Torsdag. 0-1 på Hovet, typ 14 minuter in. Hur går tankarna i DIF-båset då? Hur många orkar fortsätta tro på det? Kommer Dicken att slå ner en kameraman innan kvällen är slut? Blir nog en och annan barnfamilj på sittplats som funderar om det är värt att vänta tills rustrafiken innan man kilar hem.
Låst ämne